De engel Haniël

Posted on
de aartsengel haniël

Haniël is een engel met weinig woorden en veel daden. Ze trekt je los uit de situatie waar je in vastzit en laat je weer genieten. Dit is ook de engel die je helpt om te gaan met energieën, vooral de energie van de volle maan.

Wanneer je merkt dat je last hebt van de volle maan, de nieuwe maan en/of een poortdag, dan kun je Haniël om hulp vragen. Zij maakt je energiestroming weer rustig en helpt je om te gaan met al deze energieën. Haniël helpt je ook om te leren energie te sturen en healingen te geven.

Haar energie wordt gekenmerkt door vreugde en vrolijkheid. Ze is heel happy en soms lijkt ze daardoor een nieuwsgierig stuiterend kind. Daarmee wil ze jou ook inspireren. Je mag je vrolijke gekke zelf zijn. Juist daardoor word je leven een stuk leuker en kun stroomt alles veel makkelijker.

Een boodschap van Haniël

Stop met je zo druk te maken en geniet. Het leven is zo mooi en de wereld zit zo vol wonderen. Stel jezelf daar weer voor open. Laat je niet regeren door angst, maar laat je leiden door je nieuwsgierigheid. Daar word je veel gelukkiger van en je leven wordt er veel leuker van.

Signalen van Haniël

Getal: 0

Kleur: wit/room/lichtblauw

Symbool: de volle maan

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.