De engel Ramiël

Posted on
De engel Ramiël

De engel Ramiël is een hele vrolijke engel die van iedereen houdt. Deze engel leert je dan ook iedereen te respecteren en in zijn waarde te laten. Zelfs als je de ander niet begrijpt en ook wanneer je de ander te goed begrijpt.

Zij helpt je de balans te tussen te veel begrip hebben voor iemand en iemand totaal niet begrijpen. Wanneer je iemand heel goed begrijpt, moet je niet de problemen van een ander overnemen.
En wanneer je iemand totaal niet begrijpt, dan moet je je daar niet druk over maken.

Alles mag er zijn en alle soorten mensen mogen er zijn. Het is goed dat je dingen voelt en het is goed dat je mensen wilt begrijpen, maar het moet niet te veel worden. Het mag je niet blokkeren. Ramiël is dan ook een engel die je hiermee helpt.

Zij helpt je goed te communiceren met iedereen en een balans te vinden in je empathische gevoelens. Niet te veel en niet te weinig. Haar kernwaarde daaronder is altijd eerlijkheid.

Ramiël is dan ook een hele fijne engel voor hooggevoelige mensen.

Een boodschap van Ramiël

 

Wees niet zo streng voor jezelf en wees niet zo streng voor anderen. Je hoeft niet alles te begrijpen en niet alles is jouw verantwoordelijkheid.

Soms mag je dan iemand vergeven zonder dat de ander excuses maakt of je standpunt begrijpt. Zelfs als je de ander ook niet begrijpt. Iedereen is anders en dat is goed. Je hoeft niet iedereen te begrijpen en niet iedereen hoeft jouw te begrijpen.

Dat leer ik je te accepteer je. Ik leer je mensen te begrijpen, maar niet te veel van jezelf te geven. Ik help je om goed om te gaan met de mensen die jij niet begrijpt en die jou niet begrijpen. Laat het los.

Signalen van Ramiël

Getal: 7

Kleur: zilver/glitters

Symbool: een zilveren veer of sleutel

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.