De volle maan van 31 januari 2018

Posted on
de volle maan van 31 januari 2018

De volle maan van 31 januari 2018. Deze maand is er iets heel bijzonders aan de hand. We hebben namelijk twee keer een volle maan in een maand.

Deze maan is bijzonder krachtig en geeft je het gevoel dat je nu een keuze moet gaan maken. Het is een maan die je bewust maakt van onrechtvaardigheid en weerstand.

De volle maan van 31 januari 2018

Wat deze maan nog bijzonderder maakt is dat het een blauwe bloedmaan is en er een maansverduistering plaatsvindt. Dit alles zorgt in de eerste instantie voor heel veel onrust. Het is hierdoor echter een maan van pure transformatie.

Dingen waar je al zo lang mee loopt te worstelen gaan eindelijk verdwijnen en je maakt eindelijk de keuzes die je al zo lang uit loopt te stellen. Ja, dat kan pijn doen, maar van binnen weet en voel je hoe goed dit is.

Een van de belangrijkste redenen dat je nu eindelijk deze stappen kan maken, is dat deze maan je heel erg bewust maakt van de oneerlijkheid en onrechtvaardigheid die in je leven gaande is. Je bent er klaar mee. Het is tijd om grenzen aan te geven en dingen te gaan veranderen.

Je voelt de steun van het universum

Jouw intuïtie en innerlijk weten worden ook aangewakkerd, waardoor je veel meer vertrouwen hebt in wat er gaat gebeuren. Je voelt de steun van het universum, wat het zoveel makkelijker maakt om in het diepe te springen.

Pas op dat je niet te emotioneel reageert

Een nadeel van deze maan is dat deze je ook emotioneel gevoeliger maakt. Hierdoor kun je soms een (onterecht) gevoel van onrechtvaardigheid of kwetsing hebben. Je staat te open, waardoor alles harder binnenkomt dan dat het bedoelt is. Het komt zelfs heftiger binnen dan dat het normaal bij je binnen komt.

Check jezelf dus goed, analyseer wat er werkelijk gebeurt en laat je niet gek maken. Zeker niet nu je zulke mooie en goede beslissingen neemt voor jezelf.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 Reactie(s)

 1. Tess Ensing says:

  Hoi ik heb een vraagje,
  Een tijdje geleden had ik een droom over mijn overleden opa, we liepen rond in mijn droom over straat en het was heel vredevol en geen Mens te zien. Hij vertelde dat het goed met hem ging (en nog meer maar dat weet ik niet meer alleen dat kan ik me niet meer herinneren) en daarna zei hij dat hij weer moest gaan dus we gaven elkaar een knuffel, echt een goede alsof je elkaar heel lang niet gaat zien en ik draaide me dus om en toen was hij opeens weg. Zoiets had ik ook dit weekend met mijn oma die is ook vorig jaar ongeveer overleden. (Mijn vader vierde de avond ervoor zijn 50ste verjaardag, ik weet niet of dit er mee te maken heeft) maar we liepen dus in een hele witte kerk en we waren op een begravenis en iedereen droeg ook wit en we liepen in de kerk en toen zei ze opeens dat ze weg moest en we haven elkaar ook dus zon dikke knuffel en toen liep ze weg en vaagde weg. Zou dit iets te kunnen maken hebben met mijn groot ouders? (Zij waren van andere families) dat zij goed terecht in de hemel zijn gekomen of dat zij nu engelen zijn (ik zeg het voor de zekerheid maar ik geloof in engelen en ook in de hemel maar ben niet gelovig.

  Ook voordat ik ga slapen krijg ik altijd dromen als ik in bed lig met me ogen dicht krijg ik altijd korte nachtmerries bijvoorbeeld een clown die me wilt vermoorden of dat ik bij de slager ben en ik draai me om en opeens zijn alle drie de slagers onthoofd. Weet u wat dit betekent?

  1. Scarlet says:

   Hey Tessa,

   Dit klinkt alsof je echt contact met hun hebt gehad en ze aan je hebben laten weten dat het heel erg goed met ze gaat. Geniet er gewoon van. 🙂

   De nachtmerries zijn zoals ik het lees meer uitingen van je stress en angsten in combinatie met films en nieuws, etc.

 2. De volle maan kalender | Ontspanningstuin says:

  […] Januari: 2 januari 31 januari […]

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.