De engel Sakinah

Posted on
de engel Sakinah

De engel Sakinah is de engel van de liefde en de engel van de zelfliefde. Zij helpt je om liefde te zien, te ervaren en te geven.

Wanneer je deze engel om hulp vraagt, zal ze je als eerste leren te houden van jezelf. Ze helpt je jouw onvoorwaardelijke zelfliefde te ontdekken en dat te laten stromen.

Vanuit daar kun je namelijk leren houden van andere mensen en van de wereld. Vanuit daar kun je leren liefde te geven. Natuurlijk wel op een gezonde manier die goed is voor jou. Op deze manier helpt deze engel je dus ook om je relaties beter te maken en mensen beter te begrijpen.

Sakinah is dan ook een hele fijne engel om aan te roepen op het moment dat je je alleen voelt en het gevoel hebt dat je nergens bij hoort. Zij laat je namelijk ook de liefde voelen die de wereld voor jou heeft. De liefde van je gidsen en de engelen om je heen. Daaraan kun je je opladen, zodat je weer je moed bij elkaar kan rapen en door kunt gaan.

Een boodschap van Sakinah

Liefde is er overal en in iedereen. Het misschien niet altijd zichtbaar, maar het is er wel. Verstopt als een kaars, een waakvlam. Het wacht tot je het ontdekt en ik wil dat je het ontdekt. Liefde is namelijk de sterkste kracht die er is. Zowel op aarde als in de hemel. Die kracht, de kracht van liefde helpt je overal doorheen. Het helpt je alles te overwinnen.

Maar vergeet niet dat alle liefde begint met zelfliefde. Ga daar dus eerst naar op zoek. Het is er al, maar je moet het even vinden. Maak er maar contact mee en ervaar hoeveel het voor je doet.

Signalen van Sakinah

Getal: 9

Kleur: pastel roze/paars

Symbool: een zacht roze roos

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.