De engel Thahamiël

Posted on
de engel thahamiël

De aartsengel Thahamiël is een lieve vrouwelijke engel die je helpt om naar je intuïtie en hart te luisteren.

Wanneer je haar om hulp vraagt, gewoon in je gedachtes, dan helpt ze je om contact te maken met je gevoel. Ze geeft je inzichten. Ze laat je voelen en zien hoe je intuïtie werkt en wat deze te zeggen heeft.
Daarnaast geeft ze je de energie om ook echt door te zetten en naar je hart te luisteren. Ze helpt je de kracht te vinden die belangrijke keuzes te maken.

Zij geloofd namelijk in jou en de wijsheid die je in je hebt. Ze zal je dan ook motiveren, energie en inzichten geven. Ze wil dat je vrij bent en je eigen pad volgt. Juist omdat ze weet dat je daardoor zo hard kunt groeien en er zoveel uit kunt halen.

Thahamiël is blij

Qua energie is deze engel blij, vrolijk en zelfs enthousiast. Ze lijkt soms bijna kinds en toch ook weer volledig volwassen. Haar vrolijkheid werkt dan ook enorm aanstekelijk en geeft je net dat extra zetje als het echt moeilijk is om naar je gevoel te luisteren.

Een boodschap van Thahamiël

Jij bent een bron van wijsheid, liefde en licht. Zelfs al weet je dat zelfs misschien nog niet. Jouw intuïtie wil jou de weg wijzen naar je eigen wijsheid en pad. Die geeft jou de stappen aan die je mag zetten. Als je daarnaar luistert kom je in je eigen flow terecht. Dat voelt goed en geeft voldoening.

Natuurlijk gebeuren er dan nog steeds dingen die niet leuk zijn, maar je kunt ze wel veel beter plaatsen. Je ziet en voelt de verbanden met het grotere geheel. Dat geeft zoveel rust en ruimte. En dat is wat ik jou gun en wil laten ervaren.

Signalen van Thahamiël

Getal: 4

Kleur: vaak je lievelingskleur, maar anders licht groen/wit/zilver

Symbool: groen hart

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.