Het verschil tussen leuke dingen doen en het naar je zin hebben

Posted on
het verschil tussen leuke dingen doen en het naar je zin hebben

Er is een heel groot verschil tussen leuke dingen doen en het naar je zin hebben. Je kunt namelijk hele leuke dingen doen en het helemaal niet naar je zin hebben. Net zoals je het naar je zin hebt terwijl je niet eens echt iets leuks doet.

Het is heel belangrijk om dit voor jezelf te beseffen. Zeker als je jezelf verplicht om leuke dingen te doen om uit je sombere bui te komen.

Zo kan uitgaan bijvoorbeeld vallen onder iets leuks doen, maar als het niet goed voelt, zul je het ook niet zo snel naar je zin hebben. Natuurlijk zijn er altijd situaties die op achteraf meevallen, maar je snapt wat ik bedoel.

Leuke dingen doen en het naar je zin hebben: kies voor wat goed voelt

Daarom is het zo belangrijk om goed met jezelf te overleggen. Waar heb je nu echt zin in en met welk doel ga je die activiteiten doen? Jij mag kiezen wat goed voelt.

Daarnaast helpt het dus heel erg als je voor jezelf bepaalt met welk doel je ergens naartoe gaat. Wat wil jij uit deze situatie halen? Dat hoeven geen hele grote dingen te zijn, maar het is wel fijn om dat voor jezelf te bepalen. Dat helpt je namelijk om meer uit alles wat je doet te halen zonder er verplichtingen op te leggen. Soms is je doel namelijk het zo veel mogelijk naar je zin hebben. Dat is namelijk stiekem ook waarom je leuke dingen doet.

Als jij je gevoel volgt en bepaalt wat je uit je dagen wilt halen verandert er ineens heel veel. Je doet niet zomaar loze leuke dingen om je beter te voelen. Je doet de leuke dingen die je een goed gevoel geven en je steeds meer opleveren. Daar gaat het uiteindelijk om.

 

1 Reactie(s)

  1. Peter Alferink says:

    Beste Scarlet

    Ik moet geduld hebben.

    Groetjes Peter

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.