Een bericht van de engelen: jij bent goed genoeg

Posted on
jij bent goed genoeg

Hey lieve jij,

Wat jij nu echt in je oren mag knopen is dat jij echt goed genoeg bent! Sterker nog, in de ogen van de engelen en andere energetische wezens is er niet zoiets als onvoldoende zijn of goed genoeg zijn. Zo wordt er in onze wereld helemaal niet gedacht of geoordeeld. Jij bent gewoon wie jij bent. Verder wordt er niet gekeken of geoordeeld.

Wat er wel gebeurt is dat we het je gunnen om verder te groeien als ziel, maar ook als mens. We willen voor jou dat jij ook die universele onvoorwaardelijke liefde mag voelen en je eigen flow mag volgen. Juist omdat dat zo goed voelt en je daarin het allermeeste kunt ervaren.

jij bent goed genoeg: laat het goed genoeg zijn los

Daarom nodigen we je uit: laat alles rondom goed genoeg zijn los. Jij bent goed genoeg, maar je daarmee bezighouden past eigenlijk helemaal niet bij de mindset die je wilt bereiken.

Jij hoeft alleen maar te zijn wie je bent, dat willen we je duidelijk maken. Gewoon zijn, voelen en ervaren zonder oordeel.
Dat kan pas als je stopt met een waarde aan jezelf probeert toe te kennen. Dat wordt alleen maar makkelijker als je ook stopt met een waarde aan anderen toe te kennen.

Probeer daar maar eens in te oefenen en mee te spelen. Probeer maar eens iedereen te zien zonder oordeel of een waarde. Geen beter dan meer of even goed als. Niets gelijkwaardig of slechter dan meer. Alleen nog maar zijn.

Het is niet makkelijk om dit voor elkaar te krijgen, want het is niet de manier van denken die er nu op aarde heerst. Je moet het dan ook niet zien als een test, maar gewoon als een oefening.

Dit betekent niet dat je alles maar goed moet vinden

Geen oordeel of waarde meer toekennen, zegt niet dat je alles maar goed moet keuren en toe moet laten in je leven.

Je mag de dingen alleen maar anders gaan zien. Wat dan natuurlijk nog steeds wel blijft bestaan is of iets wel of niet bij je past.

Dus in plaats van te denken in goed of slecht, denk je in termen als dit past wel bij mij of dit past niet bij mij. 

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.