De volle maan van september 2018: ongeduld en onzekerheid

Posted on
volle maan van september 2018

De volle maan van september 2018 schijnt dinsdag de 25ste weer helder aan de hemel. Deze volle maan staat volledig in het teken van ongeduldig zijn en onzekerheid.

De volle maan van september 2018: tijd te kort en ongeduld

Het lijkt wel alsof de tijd steeds sneller gaat en alsof je daardoor steeds minder tijd hebt om te doen wat je wilt doen. Dit kan dus zeer beklemmend gaan voelen. Is het niet te laat?
Dit gevoel is met name verbonden aan je levensdoel en aan je passies. Heb je nog wel tijd om die te realiseren?

Als gevolg hiervan kun je jezelf nog meer gaan pushen en dingen opleggen. Je neemt nog meer hooi op je vork om dingen maar voor elkaar te krijgen. Je wordt steeds ongeduldiger naar jezelf en je eigen ontwikkeling.
Tegelijkertijd stapelen zich de dingen op die je ‘eerst moet doen’ voor je van jezelf aan de slag mag met de dingen die je vanuit je hart wilt doen.
En dat is ook precies wat we los mogen gaan laten. We mogen erop gaan leren vertrouwen dat we altijd doen wat we echt moeten doen, ook wanneer we eerst tijd maken voor wat we vanuit ons hart willen doen.

En er gebeurt dan nog iets bijzonders. Wanneer we namelijk eerst doen wat we willen doen, worden we zelfverzekerder en krijgen we meer energie. Daardoor gaan de dingen die we verplicht moeten doen veel makkelijker, sneller en beter.

Kan ik het wel?

Daarbij komt er natuurlijk ook weer de vraag om de hoek kijken of we wel kunnen wat we willen doen. Wat gaan anderen ervan vinden? Is nog zo’n vraag die nu makkelijker omhoog kan komen.

Besef dat je al meer kan dan je denkt en dat je daarbij ook gewoon mag oefenen en jezelf mag ontwikkelen. Het hoeft echt niet in een keer perfect.

Het is tijd om te beginnen

Het is eerder een kwestie dat je jezelf nu de toestemming gaat geven om te beginnen en de eerste stappen te zetten. Vanuit daar groeit het vertrouwen ook vanzelf.

Edelstenen die je kunnen helpen

Rond te volle maan is maansteen altijd een goede steen om te dragen. Daarnaast is de rozenkwarts een fijne steen, omdat deze wat meer rust en met name zelfliefde en begrip naar jezelf stimuleert.
Als je juist meer last van de negativiteit en negatieve druk ervaart zou je ook kunnen kiezen voor een mooie labradoriet.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.