De werking van auraliet 23

Posted on
Auraliet 23

Auraliet 23 is een van de sterkste helende stenen die er is. Deze steen werkt namelijk in op alle frequenties en alle vlakken van ons systeem. Dit betekent dat alle chakra’s worden ontladen en opgeladen door deze steen. Daarnaast wordt elke auralaag ontdaan van blokkades en voorzien van nieuwe energie.

Doordat deze steen zo uitgebreid werkt, gaat hij ook met je geest, emoties, lichaam en ziel aan de slag. Je zult daardoor merken dat je steeds minder last hebt van bijvoorbeeld je verleden of van blokkerende overtuigingen.
Loslaten wordt steeds makkelijker.

Op emotioneel gebied zullen onverwerkte emoties losgemaakt worden, zodat ze verwerkt kunnen worden. Zeker deze werking maakt auraliet 23 niet geschikt voor iedereen. Je moet er echt aan toe zijn om dit te helen en los te laten. Tijdens het dragen van deze steen kan het hierdoor namelijk ook zo zijn dat je emotioneel even alle kanten op gaat. Dat hoort bij het verwerkingsproces.

Naast dit alles zul je steeds bewuster worden en steeds meer gaan voelen dat je een ziel hebt. Het is alsof de sluier die er nu overheen ligt steeds verder weggehaald wordt. Hierdoor zul je veel beter je plekje op de wereld gaan vinden. Je wordt je namelijk steeds bewuster van je zielenmissie en opdracht, waardoor de puzzelstukjes in elkaar vallen.

 

De kleur van een auraliet 23

Auraliet heeft meestal een donkerpaarse basis met een beetje wit en vaak ook een stuk steen dat lichtbruin/oranje is. De kleuren van deze steen kunnen echter wel heel veel verschillen. Dit komt omdat deze edelsteen uit verschillende andere stenen bestaat waaronder bijvoorbeeld hematiet en amethist, maar deze lijst gaat bijna eindeloos door. Daarbij heeft deze steen ook een stuk dat niet onder andere stenen te plaatsen valt.

Werkgebied

complete heling

Chakra’s

Alle chakra’s

Te combineren met

Bergkristal

Sterrenbeeld

Er is geen specifiek sterrenbeeld gekoppeld aan deze steen.

Verzorging

 

Auraliet heeft niet vaak een moment van ontladen en opladen nodig. Als je dit toch wilt doen, leg deze steen dan een nachtje in het licht van de volle maan.

Deze steen kan daarnaast niet zo goed tegen water, dus daar kan deze niet mee gereinigd worden. Ook zal deze steen vaak onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.