De werking van labradoriet

Posted on
de werking van labradoriet

Labradoriet is een edelsteen met een sterke beschermende werking. Hij houdt de negatieve energie buiten de deur, zowel van andere mensen als vanuit de omgeving waarin je je in bevindt.

Daarnaast maakt labradoriet bewust van dingen waar je je eerst niet bewust van was. Hij helpt je jouw blokkades en patronen te zien, zodat je ze kunt doorbreken.
Hij haalt herinneringen naar boven waar je niet meer bij kunt.
Labradoriet helpt je dan ook los te komen van je angsten en onzekerheid.
Hij helpt je contact te maken met je diepste verlangens, wensen en dromen. Je creativiteit mag stromen en je mag fantaseren en dromen.
Dit alles zorgt ervoor dat je steeds minder last hebt van tegenstrijdigheden in jezelf, wat je helpt tot rust te komen.

Vervolgens vergroot deze steen je doorzettingsvermogen, zodat je ook daadwerkelijk je doorbraken kunt bewerkstelligen en je doelen kunt bereiken. Je wordt zelfverzekerder en voelt veel beter wat je werkelijk wilt en vindt.

De kleur van labradoriet

Deze mooie edelsteen heeft een donkergroene tot zwarte kleur. Daarbij heeft labradoriet vaak een bijzondere glans met een gouden kleur en/of een blauwe kleur.

Werkgebied

Blokkades, loslaten, bewustwording, bescherming, groei, paranormale gaven, helderheid, angst, krachten, onzekerheid, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, doelen, ideeën, intuïtie, rust, ontspanning.

Chakra’s

Labradoriet werkt met name in op de zonnevlecht, de hartchakra en de keelchakra. Daarnaast heeft deze ook een positieve invloed op de derde oog chakra.

Te combineren met

Toermalijn en bergkristal

Sterrenbeeld

De sterrenbeelden schorpioen en leeuw hebben het vaak een klik met deze prachtige edelsteen.

Verzorging

labradoriet is een van de makkelijkste stenen die er is als het gaat om verzorging. Je kunt deze steen gemakkelijk even reinigen door deze af te spoelen onder koud water of door deze een nachtje in het licht van de volle maan te leggen.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen