Rookkwarts: acceptatie en stabiliteit

Posted on
rookkwarts

Rookkwarts is een edelsteen die je helpt om je te focussen. Hij helpt je te zien wat er werkelijk aan de hand is zonder poespas eromheen. Dit zorgt ervoor dat je de rust in jezelf kunt vinden en veel beter om kunt gaan met stress en drukte.

Daarbij helpt rookkwarts je ook met het accepteren van wat je ziet en van wat er is. Zelfs als deze dingen niet leuk zijn.
Vanuit die inzichten en acceptatie kun je vervolgens gezonde keuzes voor jezelf gaan maken.

De werking van rookkwarts: een realistische en praktische plan van aanpak

Deze steen helpt je dus realistisch naar de situatie te kijken en te zien wat er nu nodig is. Vervolgens zorgt rookkwarts ervoor dat je duidelijk krijgt van de meest praktische stappen zijn om nu te gaan zetten. Wat is nu de beste keuze? Wat is een handige plan van aanpak?
Hij geeft je daarnaast ook de kracht en energie om de stappen te zetten. Je doet wat je weet wat je moet doen zonder je nog langer van je pad te laten brengen.

Anderen hebben minder invloed op je

Je zult ook merken dat anderen minder indruk op je maken. Hun eventuele negativiteit, angsten, onzekerheden en meningen komen niet meer zo binnen. Jij bent namelijk bezig met hetgeen waarmee je bezig mag zijn.

Dit geeft daarom ook een heel sterk gevoel van kracht en zelfvertrouwen. Je staat en gaat niet meer aan de kant.

Dit is ook een sterke beschermende steen

Naast dit alles heeft deze steen een sterke beschermende werking. Hij houdt alle vormen van negatieve energie tegen en zorgt ervoor dat je goed gegrond blijft.
Hij doet dit net wat anders dan een labradoriet, want die creëert eerder een soort energetisch schild.
Rookkwarts creëert namelijk een energie die zegt: ‘ik sta hier, ik weet wat er is en ik weet wat ik ga doen. Ik heb geen ruimte voor deze niet passende energie. punt.’
Het is dus een energetische bescherming vanuit standvastigheid.

Deze steen zorgt er dus eigenlijk op alle fronten voor dat je sterk in je schoenen komt te staan en blijft staan. Dat maakt dit een goede steen voor mensen die last hebben van stress, het gevoel hebben dat zweven of het overzicht kwijt zijn.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.