De werking van Toermalijn

Posted on
de werking van toermalijn

Toermalijn is een van de sterkste beschermende stenen die er is. Deze steen beschermt je dan ook tegen alle vormen van negativiteit.

Toermalijn dragen

Als je deze edelsteen bij je draagt dan vormt deze een schild om je heen die negatieve energie buiten de deur houdt en positieve energie doorlaat. Dit geldt dus voor alle vormen van negatieve energie. Van de negativiteit van anderen tot de invloeden van zwarte magie.

De steen naar je neerleggen

Als deze steen vlakbij je in de buurt ligt, dan trekt hij alle negatieve energie in de buurt naar zich toe en laat deze vervolgens afvoeren. Het werkt dan eigenlijk als een soort magneet.

Toermalijn helpt je ook los te laten wat je al bij je draagt

De negatieve energie die je al bij je hebt voor je deze steen bij je draagt, wordt ook door deze steen weggehaald. Hij helpt je volledig te ontladen en alles achter je te laten.

De watermeloen toermalijn of een toermalijn met roze en groene accenten helpt je daarnaast ook om je eigen emoties te verwerken, te ordenen en los te laten.

De doorzichtige stenen bouwen daarnaast je zelfvertrouwen op en helpen je om steeds meer voor jezelf te kiezen.

De kleur van deze edelsteen

Toermalijn is een steen die meestal in zijn zwarte vorm te vinden is, maar hij komt nog in vele andere kleuren voor:
lichtgroen, licht roze/paars, doorzichtig, doorzichtig/wit met zwarte accenten, blauw, geel en roze met groen.

Werkgebied

Bescherming tegen negatieve energie, bescherming tegen straling, bescherming tegen zwarte magie, verwerken van emoties, loslaten wat niet van jou is, negatieve patronen doorbreken.

Chakra’s

De zwarte toermalijn en de doorzichtige variant werken in op alle chakra’s. De stenen met groene en roze accenten werken daarbij vooral in op het hartchakra.

Te combineren met

Bergkristal, amethist en rozenkwarts

Sterrenbeeld

De sterrenbeelden weegschaal, schorpioen en steenbok hebben het vaak een klik met deze prachtige edelsteen.

Verzorging

Toermalijn reinigt over het algemeen zichzelf heel goed, dus eigenlijk hoef je niet echt om te kijken naar deze steen. Als je toch het gevoel hebt dat deze steen even wat extra verzorging nodig hebt, dan kun je hem afspoelen met wat water.

Daarnaast kan deze steen zijn kleur een beetje verliezen onder invloed van fel zonlicht, dus probeer dat een beetje met deze steen te vermijden. (Dit geldt niet voor de zwarte edelsteen)

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen