De werking van Toermalijn: negatieve energie afvoeren

Posted on
toermalijn

Toermalijn is een van de sterkste beschermende stenen die er is. Deze steen beschermt je dan ook tegen alle vormen van negativiteit.

De energie van toermalijn helpt je vooral elke vorm van belastende energie los te laten en af te voeren.
Hij helpt je vervelende energieën uit je aura en chakra’s los te halen en deze vervolgens aan de aarde of aan het universum mee te geven. Zo hoef jij deze energie niet meer bij je te dragen en komt het op de plek terecht waar het wel op zijn plek is.

Dat is ook gelijk het grote verschil met de werking van labradoriet. Dat is namelijk ook een edelsteen met een sterke beschermende energie, maar de energie daarvan is vooral gericht op het creëren van een energetische bescherming. Een beschermend schild.

Dat wil niet zeggen dat toermalijn helemaal geen energetische bescherming creëert. Dat doet de energie van deze edelsteen zeker ook. Maar, de bescherming die het creëert is niet zo sterk als de bescherming die labradoriet creëert.
Soms is het dan ook juist fijn om een toermalijn en labradoriet samen te dragen.

De werking van toermalijn varianten

Het maakt, voor zijn beschermende werking, niet uit welke variant toermalijn je bij je draagt.
Ze werken allemaal beschermend. De verschillen in werking zijn dan ook subtiel.
Zo is zwarte toermalijn er net iets beter in je helpen bij het loslaten van de energie van anderen mensen. Energie die je overgenomen hebt.
Toermalijnkwarts is net iets meer gericht op het weghalen van auralifters en energieën die niet van andere mensen vandaan komen. De energie van geesten bijvoorbeeld.
Watermeloentoermalijn is weer net iets beter in het helpen afvoeren van belastende energie die van jezelf is. Bijvoorbeeld de energie die vrijgekomen is na intensief healingswerk.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.