4 dingen die stiekem jouw geluk blokkeren

Posted on
dingen die stiekem jouw geluk blokkeren

dingen die stiekem jouw geluk blokkeren. Iedereen wil gewoon gelukkig zijn, vrij zijn en genieten, maar je gewoon gelukkig voelen blijkt zo makkelijk nog niet.

Dingen die stiekem jouw geluk blokkeren

Daarnaast zijn er ook nog eens dingen stiekem jouw geluk blokkeren. Het zijn van die kleine of juist doodnormale dingen die in je leven sluipen en je energie kosten zonder dat je het direct door hebt.

Negatieve mensen

Mensen die klagen, het gevoel hebben dat het leven ze overkomt of mensen die overal het nadeel van weten te benoemen.

Deze mensen kom je overal tegen en soms blijven ze ineens aan je plakken. Je wilt niet gemeen zijn of ze kwetsen, maar ze kosten je zoveel energie.
Als je je een keer lekker voelt of ergens blij mee bent, zeggen ze net van die dingen die je kwetsen of je aan het twijfelen brengen.

Op die manier blokkeren ze stiekem jouw geluk.

Je eigen kleding

Elke dag trek je kleren aan. Wist je alleen dat jouw kleren ook je gevoel beïnvloedt?
Misschien heb je wel, net als ik, zo’n trui die je aantrekt als je je niet lekker voelt. Het is dan warm en comfortabel en prettig.

Trek deze trui nu eens aan als je je wel goed voelt. Je zult merken dat je je dan ook ineens minder lekker gaat voelen, hoe comfortabel die ook is.

Je hebt bepaalde gemoedstoestanden, herinneringen en energie aan je kleren gekoppeld. Daarom is het zo fijn om eens in de zoveel tijd door je kledingkast te gaan en te voelen welke kledingstukken je geen prettig gevoel geven.

Jouw gedachtes

Bepaalde gedachtes en overtuigingen kunnen zo in je systeem geslopen zijn, dat je niet eens door hebt dat je ze denkt. Ik heb het dan niet eens over die piekergedachtes, maar gewoon over normale gedachtes die zo door je hoofd heen flitsen.

Zij geven je binnen enkele seconden een onaangenaam gevoel waar je niet bepaald gelukkig van wordt.
En misschien, heel misschien, zit er zelfs een gedachte tussen die eigenlijk een blokkerende overtuiging is. Zo kun je bijvoorbeeld denken dat geluk niet voor jou weggelegd is…

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.