Doe je mee met de challenge?

Posted on

challenge imageHet is soms zo lastig om jezelf te zijn en te blijven en te leven vanuit je eigen kracht. Bijna elke dag lijken we wel dingen mee te maken die ons een gevoel van weerstand geven.
Die je het gevoel geven dat je beter niet je eigen weg door kunt zetten en dat je veiliger bent in de stroming van de maatschappij.

Het is dan zo lastig om in contact te blijven staan met je eigen innerlijke vlam en eigen magie. Ik wil je die magie graag terug gaan geven en je meer rust geven en meer tot jezelf brengen. Daarom doe ik ook wat ik doe. Daarom schrijf ik elke artikelen om je net dat stapje verder te brengen. Daarom geef ik bijna wekelijks webinars om je informatie en oefeningen te geven.

Daarom begint op maandag 7 maart de LifeMaster Cursus waarin ik je elke week ondersteun om een echte meester over je leven te worden en vanuit je eigen missie en intentie te leven.
Maar voor dat zover is wil ik je graag meenemen op een hele leuke en bijzondere reis.
Ik wil je uitnodigen om van 1 tot 7 maart met me mee te doen met de Shine Your Light Challenge.
Hierin neem ik je mee naar de basis van wie jij bent. Het contact met je eigen kracht en geef ik je de oefeningen om meer rust en flow in je leven te creëren.
Durf jij het aan en doe je met me mee? Het is helemaal gratis en vrijblijvend. En zoals altijd, hoef je ook de deur niet uit, je ontvangt alles via de mail.

Meld je dan aan via de onderstaande link:

Doe mee aan de challenge

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. cynthia says:

    Ik ben heel benieuwd naar de challenge en ik kijk er naar uit. Na een paar dagen de hynose mp3 te hebben gedaan gaat het al zoveel beter met mij. Ik voel de kracht en energie weer! Bedankt Scarlet!

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.