Eerlijk zijn tegen jezelf. Waarom je dat altijd moet zijn.

Posted on
eerlijk zijn tegen jezelf

eerlijk zijn tegen jezelfEerlijk zijn tegen jezelf. Het is zo makkelijk om je eigen gevoelens weg te stoppen. Het is zo makkelijk om je intuïtie weg te wuiven en het is zo makkelijk om je eigen verstand te negeren. Helaas doen we dit ook heel erg vaak met alle gevolgen van dien.

Zou jij iemand helemaal vertrouwen die niet helemaal eerlijk is? Die niet eerlijk verteld wat hij of zij van dingen vind of eerlijk toegeeft wat hij of zij echt wil?
Zou jij iemand mogen die je negeert? Zou jij iemand mogen die niet naar je luistert en je zo even aan de kant zet

Eigenlijk niet hè? Zo’n iemand zou je helemaal niet prettig vinden.  Je zou daar eigenlijk helemaal niet zo graag mee om gaan.
Waarom doe je die dingen dan precies wel allemaal bij jezelf? Waarom ben je niet 100% eerlijk tegen jezelf en negeer je jezelf?
Als je dat doet, kun je toch ook nooit echt op jezelf vertrouwen en van jezelf gaan houden? Dan is het toch logisch dat je niet lekker in je vel zit en onzeker bent?

Neem dit inzicht alsjeblieft in je op en ga eraan werken om echt naar jezelf te luisteren en eerlijk te zijn naar jezelf.

Dit betekent niet dat je gelijk heel je leven moet veranderen, omdat je met bepaalde dingen niet gelukkig bent. Die dwang om dan gelijk te moeten veranderen, is namelijk waarschijnlijk de reden geweest dat je gestopt bent met naar jezelf te luisteren.

Nee, je hoeft niet gelijk iets te doen met de dingen waar je eerlijk over bent of waar je geen fijn gevoel mee hebt. Het enige wat je hoeft te doen is eerlijk zijn tegen jezelf. Als je dat doet, komt er al rust. Dan is er al ruimte om meer te genieten. En misschien, heel misschien komt er dan ook een moment dat je er wel aan toe bent om keuzes te maken en dingen in je leven te veranderen.

Wees daarom vanaf nu eerlijk tegen jezelf. Dat scheelt al verschrikkelijk veel.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.