Wees je eigen beste vriend

Posted on
wees je eigen beste vriend

wees je eigen beste vriendHet lijkt wel alsof we altijd verlangen om met iemand anders te zijn, niet alleen te zijn en verzorgt te worden. Dit is goed, maar het is nog veel belangrijker dat je je eigen beste vriend bent.

Er is maar een iemand op deze hele aarde die jou echt volledig kent. Die je zwakheden en geheimen kent, die de mooiste kanten van jezelf kent. Dat ben jij zelf. Jij kent jezelf door en door. Jij kent je eigen behoeftes, wensen en krachten.

Het is onze afhankelijkheid en zorgzaamheid naar andere mensen toe, die ervoor zorgt dat we deze kennis over onszelf verliezen. Hartstikke zonde, wat dit betekent dat je het contact verliest met die ene persoon die jou echt door en door kent.

Het is daarom tijd om dit net even anders te gaan doen. Het is tijd dat jij besluit dat je je eigen beste vriend bent. Het is tijd dat je door dat besluit echt trouw aan jezelf bent.
Je hebt jezelf hard nodig en dat is maar goed ook, want aan jezelf kun je niet ontkomen. Probeer je dit wel, dan raak je overspannen en word je onrustig.

Wees je eigen beste vriend

En wat doe je voor je beste vriend? Daar doe je alles voor. Die laat je niet zomaar vallen en daar geef je enorm veel liefde aan. Daar ben je eerlijk tegen en daar vertrouw je op. Precies die dingen moet je nu ook met jezelf gaan doen. Geef om jezelf, vertrouw op jezelf en wees eerlijk tegen jezelf. Dan ben je je eigen beste vriend.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.