3 belangrijke weetjes over de energetische wereld

Posted on
weetjes over de energetische wereld

weetjes over de energetische wereldVanuit je ziel heb je contact met de energetische wereld en zeker hooggevoelige mensen zullen veel van de energetische wereld voelen. Daarom zijn deze 3 weetjes over de energetische wereld zo belangrijk om te weten.

1. Wij horen ook bij de energetische wereld

Dit lijken we vaak te vergeten. Ondanks dat we een lichaam hebben, zijn we nog steeds in en al verbonden met de energetische wereld. onze aura, oftewel ons energetische lichaam die we continu bij ons hebben, staat volledig in verbinding met de energetische wereld.
Dit heb je misschien niet altijd door, maar onbewust voel je dit altijd.
Daarom is deze wereld ook niet eng, want het is eigenlijk geen onbekende wereld waar jij niet bij hoort. Het hoort al bij jou en het enige wat er kan veranderen in jouw bewustzijn hiervan.

2. In de energetische wereld bestaat geen tijd

Geesten, engelen, gidsen en heel de energetische wereld kent geen tijd zoals wij dat kennen. Wij gebruiken tijd om een indeling te geven aan ons leven en aan de aarde. Dit is daar niet nodig en dat maakt het soms heel lastig om met die wereld te communiceren over tijd. Veranderingen hebben daar ook geen tijd nodig, ze kunnen direct plaatsvinden, maar ook over lange tijd, wanneer iets plaatsvind hoeft niet eens bekent te zijn. Het gebeurt wanneer daar de juiste energie voor is.

3. Alles blijft daar ook groeien

Niks staat daar stil. Een ziel blijft zich ook daar ontwikkelen en doorgroeien. Al is het meer stromen te noemen. Al is er in die wereld ook niet oordeel zoals wij die kennen, is er wel uitdaging om door te stromen. Dit kan ook niet anders, want het bestaat niet uit iets. En alles wat leeft, alles wat is, is ook in beweging.
Daarom is het ook mogelijk dat iemand die niet zo lief was in dit leven zijn/haar negatieve lading af kan gooien en weer worden wie hij/zijn in wezen is.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.