Een intieme relatie: ga niet gelijk slapen

Posted on
een intiemere relatie

een intiemere relatieEen intieme relatie. Hoe makkelijk is niet om na een lange werkdag naar bed te gaan, je ogen te sluiten en gelijk lekker te gaan slapen? Eigenlijk is het zelfs normaal, tenzij je nog even echt intiem bent met je partner. 

Natuurlijk is dit heel logisch, want je gaat naar bed om te slapen. Wat echter hierdoor vaak vergeten wordt, is dat je nu samen in zo’n open en kwetsbare situatie zit. Al helemaal als je duf en slaperig bent, je staat namelijk open.
Dit is het moment om gewoon even samen te zijn.

Als je lekker samen in bed ligt, kun je juist zo heerlijk praten over wat je echt voelt en denkt. Je kunt elkaar echt aanraken zonder de muur van ‘het wakker zijn’ ertussen. Eigenlijk hoef je op zo’n moment niet eens te praten. Je hoeft alleen maar wakker te blijven en bewust te zijn van elkaar. Je kunt elkaar lekker knuffelen of aankijken of gewoon de aanwezigheid van elkaar delen.
Dit zijn de momenten dat je echt contact maakt in een relatie, de momenten waarop je een intiemere relatie creëert. Die momenten ervaar je dagelijks, dus stop met ze voorbij te laten gaan. Deze momenten delen versterkt je relatie en versterkt jullie verbinding. Seks is daarbij niet eens zo erg belangrijk. Het gaat om het echt samenzijn.

Probeer het vanavond eens uit en houdt jouw partner stevig vast. Let op elkaar ademhaling en spreek uit wat je echt voelt. Wordt even echt bewust van de persoon met wie je in bed ligt en laat jezelf helemaal gaan. Geniet van deze intimiteit en kwetsbaarheid. Geniet van deze intieme relatie

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen