Dromen dat je aangevallen wordt

Posted on
Dromen dat je aangevallen wordt

Dromen dat je aangevallen wordt. Als je droomt dat je aangevallen wordt, betekent dat dat je in het dagelijks leven het gevoel hebt dat je geen ruimte en tijd voor jezelf hebt. Je hebt het gevoel dat je niet gezien of gehoord wordt en dat anderen over jouw grenzen heengaan.

Daarnaast kan een droom over aangevallen worden natuurlijk ook een verwerking zijn van een ervaring in het echte leven. Als je ooit gepest bent of daadwerkelijk aangevallen bent, dan kan die emotie in deze droom verwerkt worden.

Dromen dat je iemand aanvalt

Als je droom over een aanval waarin jij zelf degene bent die iemand aanvalt, dan is dat een uiting van je eigen boosheid.

Misschien heeft iemand je gekwetst in het verleden of het heden en heb je daar nog steeds last van en is dit een uiting daarvan.

Op een positieve manier kan dit ook betekenen dat je weer in contact komt met je eigen kracht. Je bent klaar met jezelf klein te voelen en bevrijdt jezelf van  je eigen blokkades.

8 Comments

 1. Lizzie says:

  Fijn om dit te lezen, ik droomde vannacht dat ik door iemand werd aangevallen, en na een paar keer draaide ik me om, sprong bovenop de persoon en probeerde hem te wurgen. Totdat hij losliet en ik weg kon rennen… Ik kan me goed begrijpen waar deze droom over gaat en het is zo toepasselijk (uiteraard).. Bedankt voor deze uitleg

  1. Scarlet says:

   Fijn om te horen!
   Graag gedaan!

 2. Maria says:

  Droomde dat ik een kleine wesp zag bij mij zoontje was bang dat hij hem steekte dus wilde dat hij uit de buurt ging toen kwam er een zwerm wespen 1 kwam uit mij shirt vandaan bij mij arm wat zou het betekenen

  1. Scarlet says:

   Hi!

   Deze droom gaat erover dat je onrustige gevoelens en misschien zelfs wel frustraties aan het verwerken bent.
   Ook omdat je wilt dat je zoontje geen last van deze dingen heeft.

 3. Patricia says:

  Hoi Scarlet,

  Ik droomde dat iemand (een oud-klasgenoot van lang geleden) heel blij was, omdat ze voor het eerst een wesp had doodgeslagen ondanks dat ze er bang voor was. Alleen op het moment dat de wesp lag dood te gaan, stak hij mij nog net in mijn hand. Wat betekent dit?
  Alvast bedankt.

  1. Scarlet says:

   Hoi!
   Dit gaat erover dat je jezelf nog net even iets bewuster mag beschermen tegen niet helpende energieën en niet passende mensen.
   Je grenzen nog iets meer bijstellen als het ware.

   1. Patricia says:

    Dankjewel! Heb je evt. nog tips hoe ik dat kan aanpakken?

    1. Scarlet says:

     Waar het in de eerste instantie vooral om gaat, is dat je net even wat vaker incheckt wat goed voelt en wat niet.
     Het zal namelijk per keer verschillen wat je grenzen zijn en wat je met de energie wilt doen. 🙂
     Wat daarnaast wel fijn kan zijn is regelmatig even een meditatie doen om je energie te reinigen en niet helpende energie los te laten.

Leave a comment

Your email address will not be published.