Dromen dat je vliegt: de betekenis

Posted on
dromen dat je vliegt

Dromen dat je vliegt, wat betekent dat nou eigenlijk? De meest algemene betekenis van dromen dat je vliegt is dat je dat je iets los gelaten hebt en jezelf bevrijd hebt van iets wat je tegenhield.

Dromen dat je vliegt

Als je zelf vliegt in een droom, betekent het dat je de situatie kunt overzien. Dat je (terug) in je kracht staat en dat je assertief bent. Het betekent dat je je grenzen aan het verleggen bent en je vrij voelt.
Het kan ook betekenen dat je open staat voor nieuwe inzichten en ervaringen, dat je vrij bent in de manier waarop je naar de wereld kijkt.

Moeilijkheden tijdens het vliegen

Heb je moeite met vliegen? Dan ben je wel op de goede weg, maar word je nog geblokkeerd door je omgeving of door je eigen overtuigingen.
Het is dan ook gelijk een verwerking van die blokkades en eventuele angsten, zodat je weer verder kunt.

Bang om te vliegen 

Vind je het eng om te vliegen? Dan heb je alles in je om verder te groeien en problemen op te lossen of juist nieuwe stappen te gaan maken, maar blokkeer je jezelf heel erg.
Je kunt het en je hebt het in je, dus houd jezelf niet tegen en ga ervoor.

Een vaste route vliegen

Vlieg je naar een vast doel toe, dan is het belangrijk dat je eigen (levens)doel voor ogen houdt en daarvoor gaat. Juist daarin zul je succes vinden.
Als je weet waar je in je droom heen moest vliegen, kun je daar nog meer aan afleiden.

Vliegen zonder bestemming

Heb je geen vast doel, maar ben je gewoon aan het vliegen en aan het ervaren? Dan betekent dat dat je gewoon mag genieten in je leven en dat je daar veel succes in zult hebben.
Wat je ervaart en ziet tijdens het vliegen kan je meer informatie geven over de dingen waar je succes in zult gaan ervaren.

Neerstorten

Als je neerstort tijdens het vliegen, is dat een waarschuwing dat er dingen zijn in je leven die je zelfvertrouwen en succes bedreigen. Wees dus alert, want dan kun je het nog voorkomen.

Hoogte verliezen

Er komt even een mindere periode aan, maar die zal je niet onderuit halen. Zet je schouders eronder en houdt vol, dan komt het helemaal goed.
Zeker als je blijft vliegen, veilig land of weer in hoogte toeneemt, zul je je obstakels overwinnen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.