3 leuke dingen die je kunt doen voor mensen waar je om geeft

Posted on
Leuke dingen die je kunt doen voor mensen waar je om geeft

Leuke dingen die je kunt doen voor mensen waar je om geeftLeuke dingen die je kunt doen voor mensen waar je om geeft. Soms wil je gewoon wat leuks doen voor de mensen waar je om geeft, toch? Dat kun je gewoon spontaan doen of juist omdat een speciale gelegenheid zich aandient, maar wat ga je eigenlijk doen? Wat kun je geven? Laat een van deze 3 dingen je maar inspireren, zodat je die ander echt kunt laten genieten.

1. Schrijf een brief

de eerste van de 3 leuke dingen die je kunt doen voor mensen waar je om geeft, is een brief schrijven. Een echte ‘ouderwetse’ handgeschreven brief ontvangen kan een heel bijzonder gevoel losmaken. Zeker als wat er in de brief staat heel rakend is.

Pak dus eerst een klad papier en begin met een lijstje te maken met de dingen die je tegen die persoon wilt zeggen. Welke eigenschappen kun je zo erg waarderen? Zijn er leuke herinneringen die je wilt benoemen? Heb je nog liefdevolle dingen die je ze toewenst?
Aan de hand daarvan kun je een prachtige brief schrijven die je per post opstuurt. Een heerlijk iets om te krijgen.

2. Neem ze iets praktisch uit handen

Wat ook altijd fijn is als je ze iets praktisch uit handen neemt. Denk bijvoorbeeld aan een keer de kinderen uit school halen en een middagje bij je houden of een keertje boodschappen doen. Laat ze een paar dagen bij jou mee eten of doe iets anders wat ze vaak moeten doen.

Zoiets kleins, geeft ze een ‘break’ die waardevoller kan zijn dan je zelf soms denkt.

3. Neem ze mee tijdens een leuk uitje

Een ervaring is bijna altijd waardevoller dan een cadeautje. Natuurlijk is samen uit eten gaan altijd een goede optie, maar misschien is een tocht met paard en wagen ook wel heel leuk of  een stuk varen met de boot.
Er zijn zoveel leuke uitjes te bedenken. Hieronder noem ik er nog een aantal, maar sowieso als je iemand meeneemt om iets leuks te doen, is dat zo ontzettend waardevol.

 • kookworkshop
 • quad rijden
 • overnachting in een hotel
 • dagje wellness
 • wijnproeverij
 • vliegles
 • raften

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Emma says:

  Leuke en goede tips.

  1. Scarlet says:

   Dank je wel! 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.