Dromen over baby’s

Posted on
dromen over baby's

Wat betekent als je baby’s droomt? Dromen over baby’s staan meestal symbool voor een nieuw begin of het ontwikkelen van een latent talent.

Baby’s zijn namelijk nieuw leven op deze aarde. Ze staan dan ook voor positieve ontwikkelingen en een nieuw hoofdstuk of een nieuwe fase in je leven.

Dromen over baby’s: een afgerond project

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je heel lang aan iets gewerkt hebt en dat dat nu eindelijk tot een goed einde is gebracht. Je gaat nu en binnenkort de vruchten plukken van je harde werk.

Meestal is dit werk gerelateerd, maar het kan ook gaan over je relatie of je persoonlijke ontwikkeling.

Als de baby doodgaat of gewond raakt

Over het algemeen zijn dromen over baby’s altijd positief. Dat zegt niet dat je proces makkelijk is geweest, maar wel dat de uitkomst goed voor je zal zijn.

Als een baby echter doodgaat of gewond raakt in je droom, dan is dat een waarschuwing. Er zijn dingen of mensen die niet goed voor je zijn en die jou goede uitkomst kunnen afnemen. Vaak gaat dit dan weer over jou als persoon. Pas dus goed op dat je niet bedrogen of gekwetst wordt.

Daarnaast is deze situatie in je droom een uitnodiging om goed op je gevoel te vertrouwen. Jouw intuïtie en instincten geven heel goed aan wat wel of niet goed voor je is, dus luister daarnaar. Dan kun je de meeste dingen ook gewoon voorkomen.

Baby’s staan voor kwetsbaarheid

Deze verklaring kan vaak aan je dromen gegeven worden als de baby in je dromen huilt of als je de baby kwijt bent.

Een hele andere betekenis van je droom kan gaan over je eigen kwetsbaarheid. Baby’s zijn namelijk puur en volledig onschuldig. Zij kunnen dan ook staan voor jouw eigen kwetsbaarheid en eventueel ook voor je onzekerheid.

Als je jezelf hier meer in herkent, dan is deze droom een uitnodiging om met je eigen kwetsbaarheid aan de slag te gaan. Je hoeft jezelf niet te verstoppen, maar je mag jezelf juist helen.