Dromen over baby’s

Posted on
dromen over baby's

Wat betekent als je baby’s droomt? Dromen over baby’s staan meestal symbool voor een nieuw begin of het ontwikkelen van een latent talent.

Baby’s zijn namelijk nieuw leven op deze aarde. Ze staan dan ook voor positieve ontwikkelingen en een nieuw hoofdstuk of een nieuwe fase in je leven.

Dromen over baby’s: een afgerond project

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je heel lang aan iets gewerkt hebt en dat dat nu eindelijk tot een goed einde is gebracht. Je gaat nu en binnenkort de vruchten plukken van je harde werk.

Meestal is dit werk gerelateerd, maar het kan ook gaan over je relatie of je persoonlijke ontwikkeling.

Als de baby doodgaat of gewond raakt

Over het algemeen zijn dromen over baby’s altijd positief. Dat zegt niet dat je proces makkelijk is geweest, maar wel dat de uitkomst goed voor je zal zijn.

Als een baby echter doodgaat of gewond raakt in je droom, dan is dat een waarschuwing. Er zijn dingen of mensen die niet goed voor je zijn en die jou goede uitkomst kunnen afnemen. Vaak gaat dit dan weer over jou als persoon. Pas dus goed op dat je niet bedrogen of gekwetst wordt.

Daarnaast is deze situatie in je droom een uitnodiging om goed op je gevoel te vertrouwen. Jouw intuïtie en instincten geven heel goed aan wat wel of niet goed voor je is, dus luister daarnaar. Dan kun je de meeste dingen ook gewoon voorkomen.

Baby’s staan voor kwetsbaarheid

Deze verklaring kan vaak aan je dromen gegeven worden als de baby in je dromen huilt of als je de baby kwijt bent.

Een hele andere betekenis van je droom kan gaan over je eigen kwetsbaarheid. Baby’s zijn namelijk puur en volledig onschuldig. Zij kunnen dan ook staan voor jouw eigen kwetsbaarheid en eventueel ook voor je onzekerheid.

Als je jezelf hier meer in herkent, dan is deze droom een uitnodiging om met je eigen kwetsbaarheid aan de slag te gaan. Je hoeft jezelf niet te verstoppen, maar je mag jezelf juist helen.

 

60 Comments

 1. Maria says:

  Droomde over de vader van mij zoontje dat tegen kwam dat hij heel boos was dat mij zoontje heb gehouden dit wist ik al maar heeft dit nog andere betekenis of dat hem binnenkort ga tegen komen?

  1. Scarlet says:

   Hey Maria,

   Het is waarschijnlijk een teken dat hij in gedachte weer even met je bezig is en jij dit intuïtief oppikt.

 2. Claudia says:

  Ik droomde eergisteren dat ik mijzelf als baby troostte, ik pakte mijn kleine ik op en drukte me zachtjes tegen mezelf aan. Er zat een boertje dwars bij mijn baby-ik en daarna was alles vredig. Was levensecht en ben razend benieuwd naar betekenis hiervan.

  1. Scarlet says:

   Hey Claudia,

   Dit gaat over het omarmen en zorgen voor jezelf en het geeft aan dat je je innerlijk kind (wie we vroeger waren) aan het helen bent. 🙂

 3. Claudia says:

  Hoi Scarlet, dankjewel ik hoopte al op zoiets maar kan het ook plaatsen en ben blij met je reactie! Groetjes, Claudia

  1. Scarlet says:

   Graag gedaan en fijn om te horen!

 4. V. says:

  Hoi Scarlet, ik droomde vanmorgen dat mijn baby was gekidnapt. Ik ging mijn baby zoeken in de kamer van een vrouw en daar lag mijn baby in bed maar ik heb mijn baby niet meegenomen. Ik ging weg en toen ik terug keerde waren meer baby’s op een bed behalve mijn baby. Ik heb een baby gepakt om die vrouw ermee te chanteren want ik wilde mijn baby terug want ik was bang dat ze een ritueel gingen doen op mijn baby en toen werd ik wakker. Wat betekent deze droom? Alvast bedankt

  1. Scarlet says:

   Hey V,

   Deze droom gaat er aan de ene kant over dat je het gevoel hebt dat andere jaloers op je zijn of je nadoen en dat je eigenlijk wilt dat dat stopt.
   Aan de andere kant gaat het erover dat je sowieso je grenzen beter aan wilt gaan geven, want je merkt dat je iets te veel leeft naar wat anderen van jou verwachten.

 5. Linda says:

  Hoi Scarlet, ik droomde dat ik een onbekende baby zag. Ik liep er naar toe buig de me over de baby heen. Ze herkende mij en zei hallo, sloeg de armpjes om me heen een gaf me een kusje. Het was zo ontzettend lief maar ik weet nog dat ik zo verbaasd was, omdat ze me herkende….

  1. Scarlet says:

   Wat bijzonder. 🙂
   Deze droom geeft aan dat je met een bepaald proces/doel bezig bent, maar zelf niet helemaal doorhebt dat je daarmee bezig bent.

 6. Marloes van Gameren says:

  Hoi Scarlett,
  Ik droomde dat ik een pas geboren baby van een familielid kwijt was geraakt op een vliegveld. Ik had vee mensen in me droom verdriet gedaan en voelde me schudlig toen ik wakker werd. Wat kan dit betekenen?

  1. Scarlet says:

   Hey Marloes,

   Deze droom gaat over je angst anderen pijn te doen.
   Vooral over het in de weg staan in hun persoonlijke groei, wensen en doelen.
   Je wilt ze ondersteunen en het goed doen, maar deze droom geeft ook aan dat het ergens niet gaat.

 7. Joyce says:

  Hallo,

  Ik droom vaker over dat ik een baby krijg maar hier niet voor kan zorgen. Dat het ontzettend onverwachts komt en ik niets voorbereid heb.
  Nu droomde ik zelfs over de bevalling, ik beviel, bleef rustig maar moest de navelstreng afbinden met touw, en doorknippen met een huis-tuin en keukenschaar, een vriendin bellen die een kindje heeft van 1 jaar om te kijken of zij nog spullen had. Dit soort dromen heb ik erg vaak. Ik heb zelf nog geen kinderen.

  Geen prettige dromen, ben benieuwd wat ze betekenen

  1. Scarlet says:

   Hey Joyce,

   Dat klinkt inderdaad niet heel erg fijn.
   Deze dromen over gaan is dat je (onbewust) wel bepaalde ideeën, dromen of doelen hebt in je leven waar je wel naartoe aan het werken bent,
   Het geeft aan dat je ergens het gevoel hebt er nog niet aan toe te zijn, het misschien niet aan te kunnen.
   Het is dus een ware tweestrijd in jezelf.

 8. Tahir ghoershoe says:

  Ik droomde dat een man zijn vrouw heeft gestoken en de baby zelf eruit gehaald heeft uit wraak en zag veel bloed ,was gruwelijk en was echt geschrokken ervan

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Dat klinkt heel erg heftig inderdaad.
   Het gaat erover dat je een bepaald rechtvaardigheidsgevoel in je hebt wat drukt.
   Je ziet namelijk andere mensen credit nemen voor het werk van anderen of juist dingen van anderen afpakken.

   1. Tahir ghoerahoe says:

    Ja je hebt gelijk ik zie orechtvaardigheid alleen weet ik niet wat ik moet doen.

    1. Scarlet says:

     Dat is ook heel erg lastig, want uiteindelijk kun je alleen maar doen wat je echt kunt doen en wat bij je past. (klinkt lekker vaag, ik weet het).
     Maar wanneer je jezelf afvraagt welke kleine dingen je wel kunt doen, kan dat jou al rust geven en je doet gelijk iets goeds.

 9. Daisy says:

  Hoi Scarlet,

  Ik heb nu al 3 keer in 4 weken tijd ongeveer dezelfde droom gehad. Dat ik een baby heb samen met mijn vriend en dat we er heel gelukkig mee zijn. Ik verzorg de baby en knuffel er mee. Vaak komt mijn familie er ook in voor en zitten we samen gezellig bij elkaar.

  Vannacht droomde ik bijna hetzelfde, maar waren we op een soort feestje en waren we ons aan het voorbereiden op onze eigen bruiloft. Ook kreeg ik appjes van mensen die mij feliciteerden en zeiden dat ik een mooi kindje heb. We hebben zelf (nog) geen kinderen en zijn niet getrouwd, dus ik vraag me af wat dit betekent.

  Vond het bijzonder dat ik zoiets al een paar keer in korte tijd heb gedroomd.

  1. Scarlet says:

   Hey Daisy,

   Dit is een hele mooie droom en die geeft aan dat je ervaart dat je steeds hechter wordt met je vriend en steeds meer met hem verbonden bent.
   Het kan ook een uiting van een wens zijn dat je de volgende fase met hem aan wilt gaan. 🙂

 10. Caroline says:

  Hai Scarlet,
  Ik droomde dat ik blijkbaar zwanger was en dat ik op het punt stond te bevallen. Er was iets niet goed, weet niet wat. Ik was in het ziekenhuis in een operatiekamer. De mensen om mij heen waren heel druk en in een soort paniek. Ik keek druk om me heen omdat ik het eigenlijk allemaal niet snapte… Ik voelde wat tussen mn benen en voelde met mn hand een glibberig hoofdje. Het kindje viel eruit op de grond. Het was klein en lag in foetus houding. Ik keek er verschrikt en geschokt naar. Begreep niet dat t van mij was. Ik deed een stap naar achter en de artsen kwamen erbij en duwde mij weg om zich over het kind te ontfermen. Ik was in een soort paniek en onwetendheid. Begreep niet dat het van mij was maar was ook bezorgd om zijn/haar welzijn. Toen werd ik wakker.

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Dit gaat erover dat je soms het gevoel hebt dat je niet helemaal de leiding hebt over je eigen leven en de dingen die je (onbewust) wilt opbouwen.
   Soms lijkt het alsof anderen er meer over te zeggen hebben of er iets van vinden, wat je ook in verwarring brengt.

 11. Lidia Elias says:

  Ik droomde van een baby die ik vond die te een vondeling was gelegd, geen ouders , ik vroeg mijn vriendin om kleertjes voor de baby te kopen en dat deed zij met haar zoontje voor de baby. wat ik mij nog meer kan herinneren was dat de baby mij met helderen blauwe grote blauwe ogen aan keek, ik voelde mij blij en gelukkig in de droom.

  1. Scarlet says:

   Hey Lidia,

   Deze droom gaat erover dat je behoefte hebt aan een nieuwe uitdaging die je een gevoel geeft van zinvolheid, iets wat je voldoening geeft.
   Deze droom geeft daarbij ook aan dat je vriendin daar eventueel al iets bij kan helpen. 🙂

 12. Jill says:

  Hoi,

  Ik droomde eerst over dat ik onverwacht een baby kreeg, ik voelde het hoofdje tussen mijn benen en ik probeerde het even tegen te houden om mijn telefoon te pakken en 112 te bellen maar de baby kwam alsnog met de navelstreng om haar nek maar ik bleef rustig en het kwam goed.

  De volgende dag droomde ik dat voor een baby jongen zorgde en dat de baby van mij en mijn vriend was maar dat het totaal onverwachts was want we hadden nog geen naam en nog geen spullen en mijn vriend had het ook nog niet aangegeven maar ik maakte me daar niet echt druk om maar belde wel naar mijn vriend dat we dat ook moesten regelen en mijn zusje en mijn (overleden) oma waren ook bij mij, mijn oma ging even oppassen omdat mijn zusje en ik even naar de stad spullen en baby voeding ging halen voor de kleine.

  1. Scarlet says:

   Hey Jill,

   Beide dromen gaan eigenlijk over hetzelfde.
   Ze gaan erover dat je je niet goed voorbereid in het leven voelt en dat je graag meer grip op alles (onder andere je relaties en relaties in het algemeen).
   Je hebt daarbij ook behoefte aan iets nieuws, meer verbinding en samenwerking.

   1. Jill says:

    Hoi Scarlet,

    Dat klopt echt helemaal!!
    Bedankt voor je reactie.

    Jill

    1. Scarlet says:

     Graag gedaan! 🙂

 13. Agnes says:

  Droomde dat ik in een wachtkamer zat en toen ik aan de beurt was ging ik samen met iemand anders een ruimte in waar verschillende dode mensen lagen.
  Ik ging kijken, wat ik bijna niet durfde naar een donkere voor mij redelijk onbekende mevrouw
  bij wie ik steeds een snoepje had gehaald.
  Er lagen allemaal lijken op de grond verpakt in lakens maar je zag de gezichten wel.
  Wat gekker was was dat er allemaal baby’s lagen te wachten op de dood leek het wel.
  Verschillende baby’s lagen nog te trappelen en sommige waren al dood.
  Alles lag op de grond en door elkaar.
  De baby’s lagen allemaal naast elkaar sommige leken wel poppen zo klein en wit.
  Werd helemaal met een akelig gevoel wakker!

  1. Scarlet says:

   Wat een akelige droom!
   Deze droom gaat over loslaten. Er zijn bepaalde ideeën die je had, dingen die je wilde creëren, maar dat past nu niet meer.
   Je bent dat (onbewust) aan het verwerken en aan het zoeken naar een nieuwe weg/nieuw doel.

  2. Petra says:

   Ik droomde dat mijn dochter (3 mnd) nog sliep en ik buiten de deur wel snel iets kon eten. Ik was de tijd vergeten en rende in paniek terug naar huis. Je raad het al.. Ik was de weg kwijt. Wat ik ook probeerde, ik kwam geen stap dichterbij huid. Als ik probeerde te achterhalen wat voor tijd het was (om te weten hoelang mijn arme meisje alleen was), ging mijn telefoon stuk/omstanders hoorde me niet enz enz.
   Wat betekend dit?

   1. Scarlet says:

    Hey Petra,

    Deze droom gaat over een innerlijke strijd. Je probeert een balans te vinden tussen voor jezelf zorgen en voor je dochter en anderen te zorgen.
    Je durft echter niet helemaal voor jezelf te zorgen, want je bent bang dat dat ten kosten gaat van de mensen die jouw dierbaar zijn.

 14. saskia says:

  Dag Scarlett, Afgelopen nacht heb ik een bijzondere maar heel verdrietige droom gehad. Het houdt me bezig. Ik droomde dat ik mogelijk thuis kwam, voor mij een onbekende ruimte en daar lag een baby in een maxi cosi. Ik was enorm verbaasd en zag dat de baby honger en dorst had. Het kindje keek mij aan. Mijn hart stroomde over voor dit kindje. In dezelfde ruimte was een jonge man bezig die ik niet ken. Ik vroeg hem heb je eten voor de baby maar hij reageerde niet op wat ik hem vroeg. Hij deed zn eigen ding en liep wat heen en weer. Ik keek om mij heen en zag geen keuken niets. Ik moest baby voeding hebben. Ik raakte in paniek want ik wilde het kindje eten geven maar er was niets. Ik keek bezorgd naar het kindje en kindje keek naar mij. Gillend en schreeuwend werd ik wakker. Ik begreep niet waarom ik dit droomde en was van slag, ik ging uit bed om te plassen. Vervolgens droomde ik dat het babytje pijn had in al zn organen het kronkelde en had stuipen in de maxi cosi van de honger en dorst. En ik keek ernaar maar kon niets doen. Er was niets waarmee ik de baby kon voeden of drinken geven.Ik dacht het lijdt nu zon pijn en het gaat vast dood. Even later was het baby’tje dood. Ik keek naar het dode kindje het was zon mooi kindje met een prachtig gaaf gezichtje. Ik wist dat het dood zou gaan. Ik heb niets kunnen doen. Ik raakte het baby’tje kindje aan , het was inmiddels koud. Ik keek naar de baby. Ze was wel net zo mooi als indertijd mijn dochter. Maar dit baby’tje is toch niet mijn dochter flitste door mij heen. Nee, dit is een heel ander en ook heel mooi kindje. Wederom werd ik wakker. Ik wilde de droom niet onthouden. Maar iets in mij zegt dat deze droom mij wat wil vertellen. Het gevoel wat ik heb als ik naar het dode kindje kijk is verdriet, Ik heb niets kunnen doen.

  1. Scarlet says:

   Hey Saskia,

   Jouw droom gaat over een deel van jezelf dat jouw aandacht vraagt, wat gevoed wilt worden.
   Waarschijnlijk gaat dit over jezelf meer zelfliefde mogen gaan geven en beter voor jezelf mogen zorgen.
   Het kan daarnaast ook gaan over een project/idee wat je altijd hebt laten liggen, maar eigenlijk wel mee aan de slag wilt. Dan is het nu de tijd om daar meer mee te gaan doen.

   1. Saskia says:

    Heel hartelijk bedankt voor je reactie tis mij nu helemaal duidelijk. Bijzonder hoor deze droom. Nogmaals

    1. Scarlet says:

     Heel erg graag gedaan en wat fijn!

 15. Kimberley says:

  Hallo,

  Ik droomde over een hele mooie baby een meisje die alles leek te begrijpen wat ik deed en zei.. ik was zelf heel fit en niet moe zoals na de geboorte van mijn dochter kon ook gewoon zitten niks deed pijn, alsof ik zelf niet bevallen was van haar… was heel fijn voeden was leuk aankleden zitten met haar enz… toen ik haar wilde gaan verschonen ging ze rollen maar da’s zo vaag want ze was 1 dag oud en leek al zo wijs als een baby van een aantal maanden. Ik wilde dit filmen met mijn mobiel maar rolde zo snel dat ze via een stoel op de grond viel gelukkig was er niks aan de hand ik pakte haar en liep met haar rond opeens liep ik buiten hier in de buurt waar ik ben opgegroeid liep heen en weer tussen mijn ouderlijk huis en mijn oma s huis die waren echt letterlijk 2 straten van elkaar vandaan. Maar de baby had niks aan en ik probeerde haar zo warm mogelijk te houden met mijn eigen lichaam want ookal was het warm buiten bedacht ik me dat een pasgeboren baby warm gehouden moet worden maar kon bij de huizen niet naar binnen vandaar ik zo heen en weer liep…zag de baby ook steeds minder alert worden.. en toen werd ik wakker voelde niet fijn begin van de droom was leuk tot het rollen begon op de tafel.

  Alvast bedankt
  Grtjs Kimberley

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Deze droom gaat erover dat je jezelf aan het ontwikkelen bent.
   Je bent iets in jezelf aan het voeden en eigenlijk is het makkelijker om die stappen te zetten dan je dacht.
   Alleen zit er nog iets in je verleden, uit je kindertijd, waar je niet bijkomt en wat voor een blokkade in dit proces zorgt.

   1. Kimberley says:

    Dank je wel Scarlet voor de uitleg

 16. Jolanda says:

  Dag Scarlett
  Ik droomde dat ik nog een baby kreeg. Mijn zoon van 22 was weer klein en ging onhandig met de nieuwe baby om Ik lette niet goed op en vond toen de baby dood met een plastic zak over het hoofd Ik voelde enorme schuld

  1. Scarlet says:

   Hey Jolanda,

   Dit gaat erover dat je met het gevoel worstelt of je het wel goed doet met je zoon.
   Je wilt hem stimuleren nieuwe dingen te doen, maar weet niet hoe. 🙂

 17. Chia says:

  Hey scarlet,
  Ik droomde dat ik in het ziekenhuis lag samen met mijn vriend ( waar ik het gezicht niet van heb gezien en ik ook in het echte leven geen vriend heb) maar ik zag het gezichtje van de baby heel goed! Donkere haren , blauwe ogen heel gek. Vervolgens zag ik mijn familie erbij komen en zei mijn papa oh nee dat vind ik geen mooi kind waarop ik ruzie maakte en plots de verpleegster binnen kwam en me vertelde dat ik 40 grade koorts had … echt raar ik ben zelf 22 jaar, ik ben klaar voor een baby alleen nog de juiste man tegenkomen!( zou mijn droom mij dat willen vertellen? Ik herinner mijn dromen zogoed als nooit en deze is me dan wel bijgebleven)

  1. Scarlet says:

   Hey Chia,

   Dit is een verwerkingsdroom die verschillende dingen aangeeft:
   Je verlangen naar verbinding, dingen samen te dragen.
   Het gevoel dat je vader je niet altijd steunt of niet begrijpt.
   Het verlangen naar een kindje, maar ook nieuwe ontwikkelingen, nieuwe doelen. 🙂

 18. Femke says:

  Ik droomde dat ik in het huis van hele rijke mensen was en stiekem een goede band had met hun oudste zoon, terwijl ik eigenlijk vriendinnen was met zijn zus. Ik ken heb niet in het echt. Ik voelde dat er een groot geheim in de familie was. Op een gegeven moment zaten we met allemaal mensen aan tafel en een vrouw van wie ik denk dat het een tante was had een babietje bij zich. Het was een heel klein mager bijna zwart kindje. Niemand wilde het hebben en ik nam het in mijn armen het babietje viel meteen in slaap. Ik moest allemaal dingen doen en raakte het babietje kwijt. Ik vind het later terug op allemaal zakken wasgoed. Het babietje had het dekentje van zich afgeschiptben lag daar helemaal bloot. Ik pakte het op en wikkelde het weer in. Een heel donker babietje in een wit dekentje, ik keek mijn kinderen aan en zei; Als niemand dan voor dit babietje wil zorgen dan moeten wij dat maar doen. We stroomden over van liefde voor dit kleintje. Iedereen zei je doet maar, ik moet het niet. Ik hield het babietje lekker warm in het dekentje tegen me aan en toen werd ik wakker

  1. Scarlet says:

   Hey Femke,

   Dit gaat erover dat je een super warm en liefdevol mens bent en dat je daar eigenlijk veel meer mee wilt doen, want je ziet alle misstanden in deze wereld.
   Je zoekt naar een manier om dit goed te doen, maar dat heb je nog niet ontdekt en dat probeer je in deze droom dus nog verder te onderzoeken. 🙂

 19. Sandra says:

  Hoi scarlet, ik droomde dat ik op verlof was en uit het niets moest bevallen. Ik was dol gelukkig met de baby maar paar dagen later is de baby dood en mijn vriend of iemand want ik weet niet met wie ik op verlof was , gooit de baby gewoon in de vuilbak op straat . En als ik de baby wil terug pakken of zoeken is de vuilbak leeg . Wat wil dit zeggen .

  1. Scarlet says:

   Hey Sandra,

   Dit geeft aan dat je eigenlijk dingen hebt die je zou willen doen of talenten/projecten die je verder zou willen ontwikkelen, maar tegelijkertijd sta je er niet eens echt bij stil dat je het wilt.
   Het lijken nu meer vluchtige ideeën te zijn.
   Je onderbewustzijn probeert je duidelijk te maken dat je er zeer gelukkig mee zou zijn wanneer je meer doet wat je dus wilt doen.
   Tegelijkertijd geeft het aan dat je het onderanderen niet echt oppakt of er bewust van bent, omdat je ‘bang’ bent dat iets niet lukt of dat anderen er niet achter staan wat je wilt en je zelfs tegen zouden werken.

 20. Sandra Cornelissen says:

  Ik droomde dat ik bij een vriendin op de badkamer was. Zij waste haar baby die erg veel pret had in zijn badje. Even later besloot ik ook te gaan douchen in dezelfde ruimte. Heel vreemd.

  1. Scarlet says:

   Hey Sandra,

   Dit gaat erover dat je jezelf meer openstelt voor anderen en ook voor je eigen doelen. <3

   1. Sandra says:

    Bedankt voor je reactie Scarlet

 21. Lynsey says:

  Hoi Scarlet,
  Ik had Geen droom over een baby, maar een peuter.
  Ik liep samen met mijn best friend en zijn dochtertje van 2 in een wandelpark. Het was mooi weer. Zijn dochtertje zij tegen hem, papa is mooi.
  Daarna waren we hem Ineens kwijt en waren we op een groot stadsplein. Er liepen veel mensen en alles zag er grouw uit. De mensen voelden allen negatief aan. Ik droeg zijn dochtertje op mijn armen en waren op zoek naar mijn best friend, haar vader. Zij hield zich stevig vast aan mij.
  Ik voelde me sterk in de menigte ondanks de negatieve energien. Een mannelijk persoon kwam naar ons toe, deed aardig maar ik hoorde dat hij tegen zijn vrienden zei, mijn tas wilde stelen. Dat was hem niet gelukt!
  Daarna werd ik wakker.
  Ben erg benieuwd wat deze droom betekend.

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Deze droom gaat erover dat je dat je steeds beter voor je zelf, je innerlijke kind, zorgt.
   Je komt steeds beter voor jezelf op en wordt steeds krachtiger.
   Je zoekt alleen naar gezonde fijne verbindingen en daar ligt een stukje van de uitdaging.

 22. Mars says:

  Hi Scarlet,

  Ik heb een droom gehad en die houdt me bezig. Wellicht kan jij me helpen?

  Droomde over m’n vriend (man in m’n droom) en m’n twee zoontje en dat ik een derde zoontje (baby) erbij had. Die vergat ik vaak te voeden maar hij deed het super goed verbazing wekkend. In deze droom verliet m’n man me omdat ik een derde kind erbij had.

  Weet jij wat dit betekent?

  Gr,
  Mars

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Deze droom gaat erover dat je beter voor jezelf mag zorgen en vaker dingen voor jezelf mag doen.
   Alleen ben je bang dat als je dat doet, je vriend je minder leuk gaat vinden.
   Daar zit een beetje een strijd in jezelf.

 23. Iris says:

  Hoi, wat betekent het als mijn zoon (10 jaar) droomt dat ik een baby krijg die dood is? 🙁

  1. Scarlet says:

   Hey Iris,

   Dit geeft aan dat hij ergens aanvoelt dat je jezelf een beetje tegenhoudt. Dat je ideeën en wensen hebt die goed zijn, maar dat je daar in zijn ogen niet genoeg mee doet.
   Dat is natuurlijk zijn eigen observatie, maar het geeft wel aan dat hij je ontzettend veel gunt. <3

   1. Iris says:

    Zo, die komt wel even binnen… bedankt voor je mooie uitleg <3

    1. Scarlet says:

     Graag gedaan! <3

 24. Rayno says:

  Hallo,

  Ik droomde dat mijn baby neefje van 8 maanden dood was. Zelf gaat het niet zo goed in mijn relatie en wil ik een keuze maken. Na het lezen van dit artikel denk ik dat dat zou kunnen. Wat zou het nog meer kunnen zijn volgens u?

  Ik hoor graag van u,

  Groetjes
  Rayno

  1. Scarlet says:

   Hey hey,
   Dat zou het zeker kunnen zijn. Deze droom geeft namelijk aan dat je een nieuw begin aan wilt gaan, maar dat dat ook lastig kan zijn, omdat het ook pijn creëert om dit begin aan te gaan.

Leave a comment

Your email address will not be published.