Dromen over engelen

Posted on
dromen over engelen

Dromen over engelen zijn altijd hele bijzondere dromen. De betekenis van deze droom is echter compleet afhankelijk van hoe jij in het leven staat.

Iemand die helemaal niet in engelen of in het hiernamaals gelooft zal namelijk een hele andere vertaling van deze droom hebben dan iemand die er juist wel in gelooft en zichzelf spiritueel aan het ontwikkelen is.

Dromen over engelen als je in engelen gelooft

Als je wel in engelen gelooft en er verschijnt een engel in je droom, dan is het heel belangrijk dat je luistert naar wat de engel te zeggen heeft of je laat zien.
Dit gaat namelijk over jouw zielslessen en zielenmissie. Er worden vaak dingen doorgegeven die jouw bewustzijn vergroten en die je de weg wijzen.

Daarnaast helpen de engelen je jezelf nog meer te verbinden met je eigen ziel en de energetische wereld.

Wanneer je ruzie hebt met een engel in je droom, dan is dat een teken dat je nog niet goed naar jezelf en je intuïtie luistert. Je bent eigenlijk aan het vechten tegen jezelf en alles wat je diep van binnen voelt. Het is tijd dat je hiermee stopt en een keuze maakt waar jij werkelijk in gaat geloven.

Dromen over engelen terwijl je niet in engelen gelooft

Wanneer je niet in engelen gelooft, dan gaat deze droom over wat er in jezelf gebeurt en hoe jij in het leven staat.
Als er een engel in je droom verschijnt, dan betekent dat dat je behoefte aan eerlijkheid in je leven. Je bent op zoek naar meer veiligheid en houvast.

Als je in je droom ruzie hebt met een engel, dan ben je waarschijnlijk boos op jezelf. Je hebt iets gedaan wat eigenlijk tegen je normen en waarden ingaat. Dat ben je op deze manier aan het verwerken om jezelf te vergeven.