Dromen over engelen

Posted on
dromen over engelen

Dromen over engelen zijn altijd hele bijzondere dromen. De betekenis van deze droom is echter compleet afhankelijk van hoe jij in het leven staat.

Iemand die helemaal niet in engelen of in het hiernamaals gelooft zal namelijk een hele andere vertaling van deze droom hebben dan iemand die er juist wel in gelooft en zichzelf spiritueel aan het ontwikkelen is.

Dromen over engelen als je in engelen gelooft

Als je wel in engelen gelooft en er verschijnt een engel in je droom, dan is het heel belangrijk dat je luistert naar wat de engel te zeggen heeft of je laat zien.
Dit gaat namelijk over jouw zielslessen en zielenmissie. Er worden vaak dingen doorgegeven die jouw bewustzijn vergroten en die je de weg wijzen.

Daarnaast helpen de engelen je jezelf nog meer te verbinden met je eigen ziel en de energetische wereld.

Wanneer je ruzie hebt met een engel in je droom, dan is dat een teken dat je nog niet goed naar jezelf en je intuïtie luistert. Je bent eigenlijk aan het vechten tegen jezelf en alles wat je diep van binnen voelt. Het is tijd dat je hiermee stopt en een keuze maakt waar jij werkelijk in gaat geloven.

Dromen over engelen terwijl je niet in engelen gelooft

Wanneer je niet in engelen gelooft, dan gaat deze droom over wat er in jezelf gebeurt en hoe jij in het leven staat.
Als er een engel in je droom verschijnt, dan betekent dat dat je behoefte aan eerlijkheid in je leven. Je bent op zoek naar meer veiligheid en houvast.

Als je in je droom ruzie hebt met een engel, dan ben je waarschijnlijk boos op jezelf. Je hebt iets gedaan wat eigenlijk tegen je normen en waarden ingaat. Dat ben je op deze manier aan het verwerken om jezelf te vergeven.

 

7 Comments

 1. Amanda says:

  Heee scarlet,
  Ik had een droom dat ik buiten stond en in de lucht keek en een zilveren glinstering zag bewegen het leken wel snel vleugels. Het kwam steeds dichter bij tot dat het mij koos om naartoe te komen en op mijn arm ging zitten. Toen veranderde het 8n een vogel met groen en volgens mij nog een andere kleur ( denk aan papegaai).

  Wat denk je dat dit kan betekenen?

  1. Scarlet says:

   Wat mooi!

   Dit geeft aan dat je jezelf steeds meer vrijheid aan het gunnen bent.
   Dat je dingen steeds rustiger kunt bekijken en nu ook meer jezelf uit mag gaan spreken. 🙂

 2. Lena says:

  Ik droomde dat een verdrietige engel wilde sterven omdat ze de pijn niet meer aankon , bidprentjes met haar afbeelding in haar hand hield en ik haar troostte …ze was klein , blond, helder gekleed en gehuld in een witte nevel. Ik droom veel en helder maar dit laat een diepe indruk op me na.

  1. Scarlet says:

   Hoi!
   Wat een bijzondere droom.
   Het klinkt alsof je graag meer zou willen doen tegen het lijden in de wereld.
   En dit zelfs ook al doet.

 3. Esmee says:

  Hey
  Ik ben een meisje van 14 jaar en ik had laatst een droom over een engel.. Ik was in de hemel met mijn hond die al een tijdje overleden is hij stond letterlijk naast mij!
  De engel was blij en had iets in haar hand weet niet meer wat.. Ik zag haar 3 keer en toen ging ze weg, had niet begrepen wat ze zei. Ze zweefde in een soort galaxy lucht, mijn zus zei dat er iets in de bijbel stond over een Engel die 3 keer verscheen, weet alleen niet wat..

  Dit was het, wat denk jij dat het betekend?

  1. Scarlet says:

   Hoi hoi,

   Dat klinkt als een fijne droom!
   Het was sowieso verbonden met dat je je hond mist en zo weer even samen zou willen zijn.
   Daarbij klinkt het ook alsof je meer naar jezelf mag luisteren, naar je hart.

 4. Ina says:

  Ik heb vitiligo en ik droomde dat mn rug en armen helemaal wit waren in de vorm van vleugels van een engel.

Leave a comment

Your email address will not be published.