Een boodschap van de engelen

Posted on
een boodschap van de engelen

Een boodschap van de engelen. Ik heb nooit in toeval geloofd, zeker niet als je je gevoel gewoon volgt. En als jij dit artikel leest, omdat het iets in je gevoel triggerde, dan is deze boodschap zeker ook voor jouw bestemd.

Een boodschap van de engelen: je bent op avontuur

Lief en mooi mens,

Jij mag weten dat je nog maar net aan het begin van een groots avontuur staat. Ik weet dat je soms denkt dat deze aarde het enige is wat er is, dat je soms twijfelt aan wat er hierna nog meer komen gaat.
Je mag beseffen dat deze twijfel en deze angsten voortkomen uit het overweldigende gevoel dat er weldegelijk meer is. Jouw geest is niet in staat om een idee vorm te geven van wat de hemel, thuis, nu werkelijk inhoudt. Die vlucht daarom voor het gevoel wat er in je ziel leeft.

De wereld is een reinigingsplek

Het gevoel dat er meer is dan de wereld die je nu ziet klopt helemaal. Je leeft nu namelijk op een plek waar alles gereinigd wordt. Alle negatieve energie komt er hier nu uit, zodat je zo meteen door mag gaan naar een nieuwe dimensie.
Dit is eigenlijk pas het prille begin. Ik weet dat dat juist een overweldigend gevoel kan geven, maar je hoeft je echt geen zorgen te maken. Ik en nog vele anderen zorgen voor je.

Durf ons om hulp te vragen

Het is heel belangrijk dat je jezelf daar nu voor open gaat stellen en onze hulp accepteert. Wij kunnen jou namelijk helpen met het omgaan met de narigheid op aarde en van het leven. We kunnen je ondersteunen en adviseren, al zullen we je nooit leiden.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Het is daarom ook heel belangrijk dat je stopt met jezelf zo druk te maken. Ik zie heus wel dat je het leven soms veel te zwaar voor jezelf maakt. Je wilt alles goed doen en zoveel bereiken. Maar schat, nogmaals, dit is pas het begin. Alles wat je voelt wat moet gebeuren, hoeft niet nu allemaal te gebeuren. Het komt wanneer het moet en mag komen. Heb daar alsjeblieft vertrouwen in, zodat je nog veel meer tot rust kan komen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.