De betekenis van dromen: dromen over het bos

Posted on
dromen over het bos

dromen over het bosWat betekent het als je droomt over het bos? Dromen over het bos gaan over het diepste van je zijn, je diepste emoties en zelfs over je ziel. Hoe jouw bos eruit zag bepaalt wat je droom precies betekende.

Dromen over het bos: herten

Als je herten ziet in het bos, betekent dat dat je te maken hebt met je eigen ziel. Is het voor de rest rustig in je droom, dan ben je het contact met je ziel en je intuïtie aan het versterken. Zelfs als de herten wegrennen veranderd de betekenis hiervan niet.
Alleen als je op een hert jaagt, dan betekent het dat je niet goed genoeg naar je ware zelf luistert. Wordt er door andere op herten gejaagd? Dan is het belangrijk om op te letten of er mensen in je omgeving zijn die je pijn doen.

Het bos in de lente

Dromen over het bos in de lente betekent heel simpel dat je steeds meer tot bloei aan het komen bent en een teken vanuit je onderbewustzijn dat je op de goede weg bent.

Blijf voor jezelf zorgen of ga nog beter voor jezelf zorgen, dan pluk je hier echt de vruchten van.

Het bos in de zomer

Het is hoogseizoen en dit geeft aan dat je alle energie en mogelijkheden hebt om te doen wat in je hart ligt. De (energetische) wereld is er klaar voor, dus ga ervoor! 🙂

Het bos in de herfst

Het is tijd om even uit te rusten en rustig aan te doen. Misschien ben je zelfs iets te ver over je eigen grenzen gegaan, maar als de droom voor de rest goed aanvoelt, is dit niet het geval.
Voelt de droom vervelend aan? Dan is het tijd om je pijnpunten en blokkades te herstellen, dat is belangrijk als je je niet in een dip terecht wilt komen.

Het bos in de winter

Het is belangrijk dat je jezelf nu focust op de dingen die er echt toe doen. Je moet energie besparen en echt even je aandacht naar binnen richten. Je mag een soort van winterslaap ingaan. Dit heb je nodig omdat over een tijdje de lente en zomer er weer aankomen en je dan mag gaan knallen. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.