Dromen over monsters of demonen

Posted on
dromen over monsters

Dromen over monsters. Wat betekent het als je droomt over monsters? Deze dromen kunnen verschillende betekenissen hebben, maar meestal gaat het over een deel van jezelf dat je niet zo fijn vindt. Misschien ben je jaloers of boos en kun je daar niks mee. Dan kan dat in je dromen een vorm krijgen van een monster.

Wanneer het monster in je droom jouw wat aandoet, dan doen deze emoties of delen van jezelf je meer slecht dan goed. Het is een teken om er echt iets mee te gaan doen.
Als jij het monster in je dromen overwint, dan ben je al heel goed bezig. Je bent je emoties onder controle te krijgen. Ga zo door!

Dromen over monsters: iemand valt je lastig

Een andere betekenis van je droom kan zijn dat er iemand je lastig valt in het echte leven. Vaak gebeurt dit met steken onder water of op een andere manier waar je niet zoveel mee kunt. Daarom wordt deze persoon in jouw droom als monster weergeven.

Hier geldt eigenlijk ook weer hetzelfde: als je het monster in je dromen verslaat, dan kun je deze persoon al aan. Wanneer het monster in je dromen jou verslaat, betekent dit dat je nog niet helemaal goed omgaat met deze persoon.

Meestal hebben dromen over monsters deze betekenis als de monsters meer lijken op demonen of vervelende geesten.