De werking van de volle maan mei 2017

Posted on
volle maan mei 2017

De volle maan mei 2017 is een hele intensieve maan voor hooggevoelige mensen. Deze maan staat namelijk in het teken van loslaten en opnieuw beginnen.

Voor de meeste mensen betekent dit dat ze de afgelopen dagen een beetje grieperig of verkouden zijn geweest. Misschien voel je je nu nog steeds niet lekker. Dat is het gevolg van deze maan. Je bent allerlei ‘troep’ aan het loslaten en aan het verwerking. Vaak gaat dit samen met al die vervelende lichamelijk klachten. Deze verklaring neemt natuurlijk niet weg dat je echt naar de huisarts moet gaan als je te ziek wordt.

Niet helemaal helder zijn

Geestelijk zit je hierdoor misschien ook wel helemaal niet lekker in je vel. Het kan heel goed dat het lijkt alsof er niks uit je handen komt en je niet eens echt helder na kunt denken. Je bent een beetje suf en je voelt je een beetje wazig. Dat is allemaal het gevolg van deze maan. Onbewust en op energetisch niveau ben je van alles aan het opruimen.

Wat je kan helpen

Overgaven aan het proces is heel erg belangrijk. Accepteer dat je je even niet zo lekker voelt en ga er juist in mee. Help deze ontlading door lekker te wandelen in de natuur wanneer je tijd hebt. Ga schrijven of tekenen om die vage gevoelens toch te uiten. Neem de tijd om te mediteren, te gronden en yoga te beoefenen en om gewoon even tot jezelf te komen.

Volle maan mei 2017: opnieuw beginnen

De dagen na de volle maan staan in het teken van opnieuw beginnen. Je zult merken dat er details opvallen die je niet eerder zag. Het kan ook heel goed zijn dat je mensen ineens anders ziet. Het is alsof er een soort helderheid over je heen is gekomen, waardoor er heel veel dingen subtiel anders lijken.

Sta open en ervaar het.

Neem de tijd om te analyseren wat jij wilt

Neem deze nieuwe verwondering ook tot je en gebruik het om opnieuw naar jezelf te kijken. Wat wil jij nu echt? Waar wil je naartoe en hoe wil je leven?

Welke stappen moet je daarvoor zetten? Juist door er zo in te gaan staan, zul je in een nieuwe fijne flow terecht komen.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.