Wijsheden van het hart

Posted on
wijsheden van het hart

Wijsheden van het hart. Je hoort zo vaak zinnen voorbij komen als: luister naar je hart, volg je gevoel en leef vanuit je kern. Deze raken ook daadwerkelijk iets, want je weet dat als je naar je echte zelf luistert, je jezelf veel beter zal voelen. Daar zit namelijk een gevoel van warmte, liefde en rust.

Alleen echt naar je hart luisteren kan behoorlijk lastig zijn. Er wordt zoveel van je verwacht en er zijn zoveel mensen die iets van je vinden. Je moet jezelf hier toch op een zekere hoogte van losmaken om echt naar je eigen hart te kunnen luisteren.

Wat heeft je hart te zeggen?

Als het je lukt om los te komen en  de stem van je hart te horen, wat heeft je hart dan te zeggen? Jouw hart geeft aan waar jij gelukkig van wordt, wat je voldoening geeft en waar je passies en talenten liggen.
Je hart zal je op een positieve en liefdevolle manier naar mensen en de wereld laten kijken. Dat helpt je om nog meer onrust los te laten.

Laat het hart en het verstand samenwerken

Om deze reden heb je ook echt nog je verstand nodig. Die helpt je om te checken of het goed gaat en of je nog wel goed voor jezelf zorgt. Je verstand maakt de informatie van het hart praktisch en het filtert de dingen waar je niks aan hebt eruit.

Wijsheden van het hart

Er zijn een aantal dingen die ieder hart zal zeggen. Wijsheden die iedereen tot zich mag nemen. Deze wil ik heel graag met je delen.

  • Jij bent goed zoals je bent
  • Iedereen heeft goede kanten
  • De meeste mensen doen rot omdat ze van binnen pijn hebben of onzeker zijn
  • Niet iedereen past bij je en als je dat respecteert, kun je prima door een deur
  • Houd van jezelf!
  • Durf je liefde te uiten, want het leven is te kort om dat niet te doen

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.