Dromen over natuurrampen.

Posted on
dromen over natuurrampen

Dromen over natuurrampen. Wat betekent het als droomt over natuurrampen? Met haar vernietigende kracht kan de natuur heel veel schade aanrichten en dat maakt eigenlijk heel erg goed duidelijk wat dromen over natuurrampen betekenen.

Ze maken je duidelijk dat er iets beschadigd is. Dat kan iets in jezelf zijn, doordat je bijvoorbeeld een trauma of lichamelijk letsel hebt, maar het kan ook gaan over een relatie die beschadigd is.
Er is in ieder geval iets gebeurd wat jij aan het verwerken bent.

Als je paranormaal begaafd bent, kunnen deze dromen natuurlijk ook voorspellend zijn en deze zullen dan stoppen als er daadwerkelijk een natuurramp heeft plaatsgevonden.

Dromen over aardbevingen

Dromen over aardbevingen betekenen dat er schade is aan de basis van jezelf of van je leven. Dit heeft dus vaak te maken met beschadigd vertrouwen of je niet meer veilig en thuis voelen in een bepaalde situatie.

Deze droom kan er ook op wijzen dat je basisbehoeftes niet goed vervuld worden.

Dromen over overstromingen

Dromen over water hebben eigenlijk altijd met emoties en gevoelens te maken. Als jij dus droomt over overstromingen of vloedgolven dan duidt dit er vaak op dat je overspoeld wordt door je emoties.

Misschien heb je op dit moment wel te veel stress en geeft je geest dat op deze manier aan. Of misschien zit je ook wel in een emotionele periode en verwerk je je gevoelens op deze manier.

Dromen over tornado’s en stormen

Dromen over stormen met harde wind en dus ook over tornado’s wijzen erop dat de druk van buiten je te veel wordt. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat je op je werk te veel moet presteren of dat je partner te veel van je verwacht.

Je hebt last van stress, omdat er te veel druk komt vanuit je omgeving en eigenlijk is dit te veel voor je.
Deze dromen waarschuwen je daarom vaak ook voor een dreigende burn-out.