Dromen over paarden

Posted on
dromen over paarden

Dromen over paarden. Wat betekent het als je droomt over een paard? Paarden staan voor onze innerlijke kracht en soms ook elegantie.
Als je droomt over gezonde paarden die vrij rennen, betekent dit dus ook dat je een nieuwe krachtbron hebt gevonden die je sterker maakt en nieuwe energie geeft.

Dromen over paarden

Als je droomt over een paard, dan is dat dus een goed teken. Je bent gegroeid en hebt dingen losgelaten. Er is een nieuwe ruimte ontstaan in je leven. Die ruimte is er voor jou om te groeien.
Vaak kom je hierdoor meer tot jezelf. De kans is groot dat je jezelf de komende tijd steeds beter en positiever gaat voelen.

Dromen dat je paard rijdt

Als je aan het paardrijden bent in je droom, dan begin je je leven steeds meer onder controle te krijgen. Je gebruikt je energie goed en maakt steeds meer keuzes die goed voor jou zijn.

Dromen over zieke paarden

Als het paard in je droom ziek is, dan is dit een waarschuwing. Er zijn mensen of situaties in je leven die je te veel energie kosten en te veel van je vragen. Je staat daardoor steeds minder in je eigen kracht.

Dromen over een dood paard

Wanneer het paard in je dromen dood is, dan ben je iets kwijtgeraakt wat je in het verleden kracht heeft gegeven. Je kan bijvoorbeeld de steun van een goede vriend of vriendin kwijtgeraakt zijn. Het kan ook zijn dat je een ex waar je afhankelijk van was, nu echt aan het loslaten bent.

De kleur van het paard

Een zwart paard staat voor je eigen elegantie en sensualiteit. Als het paard in je dromen bruin is, dan gaat het om je werkkracht en de doelen in je leven. Een wit paard staat voor je eigen gevoel en spiritualiteit.
Een bont paard staat voor je leven in het algemeen.