Dromen over paarden

geplaatst op
dromen over paarden

Dromen over paarden. Wat betekent het als je droomt over een paard? Paarden staan voor onze innerlijke kracht en soms ook elegantie.
Als je droomt over gezonde paarden die vrij rennen, betekent dit dus ook dat je een nieuwe krachtbron hebt gevonden die je sterker maakt en nieuwe energie geeft.

Dromen over paarden

Als je droomt over een paard, dan is dat dus een goed teken. Je bent gegroeid en hebt dingen losgelaten. Er is een nieuwe ruimte ontstaan in je leven. Die ruimte is er voor jou om te groeien.
Vaak kom je hierdoor meer tot jezelf. De kans is groot dat je jezelf de komende tijd steeds beter en positiever gaat voelen.

Dromen dat je paard rijdt

Als je aan het paardrijden bent in je droom, dan begin je je leven steeds meer onder controle te krijgen. Je gebruikt je energie goed en maakt steeds meer keuzes die goed voor jou zijn.

Dromen over zieke paarden

Als het paard in je droom ziek is, dan is dit een waarschuwing. Er zijn mensen of situaties in je leven die je te veel energie kosten en te veel van je vragen. Je staat daardoor steeds minder in je eigen kracht.

Dromen over een dood paard

Wanneer het paard in je dromen dood is, dan ben je iets kwijtgeraakt wat je in het verleden kracht heeft gegeven. Je kan bijvoorbeeld de steun van een goede vriend of vriendin kwijtgeraakt zijn. Het kan ook zijn dat je een ex waar je afhankelijk van was, nu echt aan het loslaten bent.

De kleur van het paard

Een zwart paard staat voor je eigen elegantie en sensualiteit. Als het paard in je dromen bruin is, dan gaat het om je werkkracht en de doelen in je leven. Een wit paard staat voor je eigen gevoel en spiritualiteit.
Een bont paard staat voor je leven in het algemeen.

 

Hooggevoelig, spiritueel, helderziend, heldervoelend en een beetje gek
Ik ben gewoon Scarlet en het is mijn doel om je te laten lachen, ontspannen en gewoon jezelf te laten zijn.

58 Reacties

 1. Bas says:

  IK droomde laatst dat ik op een mooie grote zwarte volbloed reed en op een hoog gebouw aankwam dat enkel met stenen trappen te beklimmen was wel 100 meter hoog en trappen van steen van beneden tot aan de top, terwijl ik wilde afstappen om deze te beklimmen begon mijn paard trap voor trap deze uit zichzelf te beklimmen, hoger en hoger tot aan de top, daar schrok het paard van iets en gooide zich naar achteren terwijl ik van het paard geworpen werd en op de top viel stortte mijn paard zich de diepte in en viel ogenschijnlijk dood
  Ik werd met hartkloppingen wakker !
  Wat zou deze droom kunnen betekenen wie het weet mag het zeggen

  1. Scarlet says:

   Hey Bas,

   Waarschijnlijk wil jouw droom zeggen dat je steeds meer leeft vanuit jezelf en je eigen kracht en daardoor je doelen aan het behalen bent. Er zit echter nog een angst in jou dat het fout gaat, dat iets of iemand je blokkeert.

 2. Catharina says:

  Ik heb afgelopen nacht een kudde wilde paarden in mijn droom gezien. Ze stonden allemaal vrij in de natuur omringd met veel bomen en veel weide waar ze verse gras aan het grazen waren. Ik kwam van een bergje aflopen naar de kudde paarden. Ze zagen mij aanlopen en liepen allemaal langs mij heen, alsof ze mij in tijden niet gezien hadden en begroetten mij door mij langs te lopen en kopstootjes te geven. Elk paard had zijn eigen kleur. Opmerkelijk was dat ze er mooi goed en gezond uit zagen. Het gras was zo groen en vers dat je het van afstand kon ruiken. In mijn droom voelde ik me vrij van alles alsof ik eindelijk mijn vrijheid erkende door op die plaats aanwezig te moeten zijn om dit te kunnen voelen. In de realiteit zit ik als een nachtegaal opgesloten in een gouden kooi. Wat zou mijn droom betekenen?

  1. Scarlet says:

   Hey Catharina,

   Je droom geeft aan dat je het in je hebt om volledig vrij te zijn en dat te voelen, maar daarvoor is het wel voor nodig dat je je eigen kracht gaat omarmen en jezelf gaat voeden met inspiratie en heel veel positiviteit.

 3. Kirsten says:

  Ik droomde dat ik een paard moest helpen bevallen. Een bruin paard en er kwamen 3 veulens uit. Allemaal dood. Uit de ogen van het bruine paard kwam bloed en ook zij stierf..

  Toevallig is er veel gebeurd deze week. Maar ik droom nooit over paarden. Wat betekend Dit?

  Groetjes Kirsten

  1. Scarlet says:

   Hey Kirsten,

   Dit gaat heel duidelijk over verlies. Het is een verwerking van heel veel verschillende dingen. Alsof je er even allemaal de grip niet op hebt en alles je energie kost. Je bent door alles even je kracht kwijt.

 4. Boy says:

  Hallo ik heb vannacht gedroomd dat er een groep mensen paard reed in volle galop en ik rende zelf naast hun mee en voor hun uit.
  Ook loodste ik hun door bepaslde wegen heen.
  Wat zou dit kunnen betekenen?

  1. Scarlet says:

   Hey Boy,

   Dit betekent dat jij de leiding aan het nemen bent. 🙂 Je kracht mag er eindelijk uitkomen.

 5. Flip says:

  Hallo daar, vannacht droomde ik van een groot gespierd donkerbruin paard met flinke manen waar ik naar toe liep en mee weg ben gereden (uiteindelijk) een andere droom in, die ik mij dan weer niet kan herinneren.
  Groet, Flip

  1. Scarlet says:

   Goede morgen,

   Dat is echt een mooi teken dat je steeds meer controle krijgt over jezelf en de doelen in je leven. 🙂

 6. Lente says:

  Hallo
  Mijn moeder droomt nu vaak dat zwarte paarden haar willen vangen en naar de hel willen brengen. Ze wordt dan ook gillend wakker. Wat zou dit kunnen betekenen?

  1. Scarlet says:

   Hey Lente,

   Als ik dit zo lees, dan betekent dat dat ze onverwerkte emoties heeft, waar ze voor aan het vluchten is.

 7. Brigitte says:

  Hoi, ik ben helemaal in de war van mijn droom vanacht. Ik droomde dat ik op een wit paard zat en dat er meer mensen bij waren met paarden. Ook mensen die ik ken. We komen bij een weg die ipv een brug (dus omhoog) maar naar beneden gaat, heel diep ( omgekeerde brug) we moesten hier doorheen om thuis te komen. Ik had een wild paard en was bang. Zat er niet goed op en de teugels werkte niet goed. Dus we gingen ervoor en het was eng . Raakte iedereen kwijt, ook mijn cap en trui. In het midden nog gepraat tegen het paard (al weet ik niet meer wat) en toen kwamen we aan het einde. Voelde me bang, bevrijd, emotioneel (nu nog) wat zou het kunnen betekenen? Hoop dat ik iets van je hoor.. dank je wel

  1. Scarlet says:

   Hey Brigitte,

   Dit gaat over je eigen emotionele groei en spirituele transformatieproces. Je bent grote stappen aan het zetten en veel aan het overwinnen. 🙂

 8. Sabien says:

  Hallo,
  Ik was heel mooi aangekleed . Was op een feest met me vriendin. Zij ging paardrijden, en zei erna ga jij ook jij kan het zo goed altijd. Ik trots op het paard ,ik kwam moeilijk op het paard , het paard ging al lopen voordat ik erop zat. Ik kwam door me hoge hakken er niet goed op. Als ik dan eindelijk goed zat ging ik galopperen maar dan viel ik er weer bijna af. Ik was helemaal in de war toen ik wakker werd. Wat betekent dit allemaal ?.. het paard was bruin

  1. Scarlet says:

   Hey Sabien,

   Dit is een uiting van een stukje onzekerheid in jezelf. Het lijkt wel alsof je niet durft te dromen en denkt dat je je doelen niet gaat bereiken.

 9. Natalie says:

  Hallo,

  Ik droomde vannacht dat een bruin paard met zwart me achter na dat te rennen. Ik rende naar een hok en hield de deur dicht met iemand anders nog. Uit eindelijk kreeg het paard se deur open en viel dood neer op de grond.
  In mijn droom was is zo bang.
  Werd er zelfs wakker van

  1. Scarlet says:

   Hey Natalie,
   Dat is een intensieve droom! De betekenis is echter heel simpel: je bent bang voor de macht/kracht van jezelf en van anderen.

 10. Zey says:

  Hallo, ik droomde dat ik op een moeilijk zwart paard reed (waar iedereen van afviel ) maar helemaal geen moeite had. Ineens zit ik achterstevoren op het paard en nog steeds gaat het prima. Dan komt ineens een man ook op het paard zitten en rijden We samen. Maar dat wilt het paard niet en gooit de man ervan af. Ik sta ineens op me benen op de grond en zie het paard liggen op de grond. Onder het paard een klein meisje. Zij was de krachtdreef van het paard en had zich pijn gedaan. Zij en het paard waren verbonden aan elkaar. De man wilt weer gaan rijden en ik word boos op hem en zeg “zie je niet dat zij zich heeft bezeerd”.

  1. Scarlet says:

   Hey Zey,

   Dit gaat over het contact maken met je eigen kracht en dat je dit echt alleen moet doen. Je zorgt veel beter voor je kwetsbaarheid en ziet deze veel meer. Heerlijk!

 11. D. says:

  Hallo Scarlet,

  Vannacht droomde ik dat ik, uit het niets, een paard had geërfd van iemand (onbekend). Het was een enorm groot, stevig, krachtig zwart paard. Maar dan ook echt unbreakable. Ik wist dat ik hem juist moest behandelen, eervol. Toen ik bij de manege aankwam, lagen de paarden in rijen op kleedjes op de grond zodat de juiste dame op het juiste paard kon stappen en het paard vanzelf omhoog kwam met iemand op zijn rug (net als een kameel). Ik was heel bang voor mijn geërfde paard. We gingen voor het eerst kennismaken, ik ging voor het eerst paardrijden en het paard was zo machtig, dus ik durfde er niks mee. En kreeg ook geen begeleiding van de leraar/manager. Hij was te druk.. De manager was een lakse bal die niet goed voor de paarden zorgde en dat vond ik zorgwekkend. Vooral omdat ik wist dat MIJN paard de juiste zorg nodig had. Hij probeerde het goed te praten met zijn vieze glimlach. Sterker nog.. hij wilde mijn paard van mij kopen en verder verwaarlozen, puur om mij te jennen. Nu ik hierover schrijf besef ik dat ik wel zou weten hoe ik met het paard om moest gaan, maar omdat die manager in de weg staat kan ik er niks mee doen. Dit is best wel een bekend patroon. Voor iemand willen zorgen/om iemand willen geven, maar een externe persoon saboteert de boel en doet er van alles aan om mij weg te werken. Intern zit ook iets wat zorgt dat ik niet voor mijzelf mag zorgen. Alles moet altijd om die negatieve energie (?) draaien. Wat zou dit toch te betekenen hebben?

  1. Scarlet says:

   Hey D,

   Dit gaat heel duidelijk over je eigen vertrouwen over je kracht en sensualiteit. Laten zien wie je echt bent en vanuit daar leven.
   Je onderschat je eigen kracht enorm en laat je dus leiden of beïnvloeden door anderen, terwijl dit helemaal niet goed voor je is.
   Je bent ergens ook bang voor je eigen kracht, wat ervoor zorgt dat je niet op je intuïtie vertrouwt.

   Het is hoog tijd dat je aan de slag gaat om dit patroon te doorbreken. 🙂

 12. Salieke says:

  Ik heb gedroomd dat ik op een strand stond en ik keek naar rotsen in de verte. Plots zag ik een paard van de rots naar beneden vallen. Wat zou dit kunnen betekenen?

  1. Scarlet says:

   Hey Salieke,

   Dit betekent dat je ergens nog steeds je eigen kracht niet wilt accepteren/zien

 13. Yeraldin says:

  hallo.

  mijn vriend droomde dat hij een wandeling maakte met een mooi bruine paard.
  en dat er mensen bij kwamen kijken en die wouden dat het paard mee deed met wedstijd, maar mijn vriend wou dat niet, hij bleef rustig rond wandelen met het paard en de mensen kwamen om fotos te maken van het paard.
  hij moest langs een klap deurtje om naar de andere kant van het plek te komen, maar hij liep om met het paart om naar de andere kant te komen.

  groetjes Yeraldin

  1. Scarlet says:

   Hey Yeraldin,

   Deze droom geeft aan dat hij heel krachtig is, maar er nog niet alles mee doet, omdat hij denk dat mensen er vervelend op gaan reageren.

 14. Joan says:

  Ik droomde dat ik 10 paarden kocht voor 7 euro. Al snel realiseerde ik mij dat ik niks heb aan 10 paarden, dus ik verkocht ze voor 5 euro per paard. Wat kan dat betekenen? Ik heb verder niets met paarden..

 15. Joan says:

  Ik droomde dat ik 10 paarden kocht voor 7 euro. Al snel realiseerde ik mij dat ik niks heb aan 10 paarden, dus ik verkocht ze voor 5 euro per paard.

  Wat kan dat betekenen? Ik heb verder niets met paarden..

  1. Scarlet says:

   Hey Joan,

   Wat een bijzondere droom. De betekenis is ook super simpel: je bent je kracht aan het vergroten. Dat kan fysiek zijn, maar ook financieel (meest waarschijnlijk) of emotioneel.

 16. Veronique van Oosterom says:

  Hoi hoi,

  een collega van mij is opzoek naar een betekenis van haar droom. Al enige tijd geleden droomde zij dat ze in een wei stond met een paard. (een cirkel) maar het hek stond in brand en het paard redde haar door haar uit de brandende cirkel te halen en aan de andere kant neer te zetten.
  Wat zal hiervan de betekenis kunnen zijn?

  1. Scarlet says:

   Hey Veronique,

   Deze droom gaat erover dat ze zich opgesloten voelt in een bepaalde situatie en dat ze haar eigen kracht nodig heeft om hieruit te komen.

 17. Deniz says:

  Ik droomde over twee dode paarden. Ze hadden allebei dezelfde kleur. Donker grijs en echt blinkend. Ze lagen dood op de grond. Ze werden met een soort machine naar boven getrokken. En iemand ging ze verbranden of iets doen. Ik heb het niet gezien. Ik was ongelukkig en verbaasd. Het was ook donkere en niet zo aangename plaats.

  1. Scarlet says:

   Hey Deniz,

   Dit gaat of over je eigen wijsheid of intuïtie die je onderdrukt (voor anderen).

 18. Denkse says:

  Ik droomde dat er twee zwarte paarden langs me heen denderde in de nacht en ze vielen allebei op een weg en daarnaast liep een spoor en daar denderde de zelfde moment een trein langs . Ik riep ze en een stond op en kwam naar mij toe gerend en ze stond naast me en ik wees de weg. T voelde gigantisch de kracht van de paard die naast mij stond de andere sjokte er achter aan…

  1. Scarlet says:

   Hey Denske,

   Dat klinkt alsof je je eigen kracht eindelijk aan het wakker maken bent. 🙂

 19. Michelle says:

  Hoo Scarlet,

  Ik droomde over een familiefeest, buiten aan lange tafels. Er stond een pony bij, en die beet mij 2 keer in mijn arm. Een ander persoon sloeg de pony later, wat mijn een dubbel gevoel van wraak en medelijden gaf.

  1. Scarlet says:

   Hey Michelle,

   Als ik het zo even met een algemene betekenis oppak, zou het betekenen dat je een deel van jezelf (een kracht/zelfvertrouwen) onderdrukt, omdat je bang bent dat het je tegen gaat werken.
   Dit is/wordt ook bevestigd door anderen.

 20. Wilma says:

  Hoi scarlet,

  ik droomde dat ik in een auto reed en zag paarden los lopen op de weg, 1 groot paard dicht bij en zag ook wit of beige paarden wat verder weg ! ik stopte en wou 112 bellen want ik vond het te gevaarlijk dat ze los liepen! 2x lukte het bellen niet, bij de derde keer zag ik dat ik het nummer 112 wel in drukte ,toen werd ik wakker

  1. Scarlet says:

   Hey Wilma,

   Dit betekent simpelweg dat je je eigen kracht steeds meer aan het losmaken bent. 🙂

 21. Madelene says:

  Ik droomde van een hele hoge paal met een rond platform erop lag een paard te bevallen van een klein veulentje die na z’n geboorte wegvloog

  1. Scarlet says:

   Hey Madelene,
   Dit staat voor een doel of droom die jij bestempelt hebt als onhaalbaar, terwijl deze dat wel is, als je je eigen kracht gebruikt.

 22. Kim says:

  Hoi Scarlet,

  Ik droomde vannacht dat ik ging paardrijden en het paard dat ik aangewezen kreeg, daar was nog iemand anders op aan het rijden. Het was een fjord, heel mooi lichtbruin. En het meisje dat eraf stapte was heel dik en slonzig en reed met hele scherpe sporen en twee zweepjes met nog extra puntjes eraan. En ik kan me herinneren dat ik dacht; dit heb ik allemaal niet nodig. En ik maakte ‘gewoon’ contact met het paard. (En toen werd ik wakker). Kun je me hier meer over vertellen? Dankjewel alvast!

 23. Han says:

  Ik heb vannacht gedroomd dat een woest donker paard in m’n woonkamer was in een paardentrailer. Het paard wilde met al zijn kracht uit de paardentrailer komen en ik kon het eigenlijk niet meer tegenhouden. Op een gegeven moment ben ik snel weg gegaan en brak het paard uit. Ik kon hem onder ogen zien en hij was nog wel wild, maar was mij goedgezind. Ik heb hem toen laten gaan.

  1. Scarlet says:

   Hey Han,

   Dit gaat er letterlijk over dat je je eigen krachten en emoties onderdrukt

 24. Abi Silvertand says:

  Van zondag op maandag nacht heb ik gedroomd dat ik op de rug reed van een mooi zwart paard in de omgeving van mooie bergen. Eerder even over een bruin paard, maar toen zei iemand jou doelen heb je tot nu toe gesteld. En toen werd het een zwart paard. Wat kun je hier nog over vertellen?

  1. Scarlet says:

   Hey Abi,

   Dit gaat erover dat het tijd is om veel meer voor je eigen doelen in dit leven te gaan en je kracht daarvoor in te gaan zetten.

 25. Denise says:

  Hoi Scarlet,

  Ik droomde net dat ik een bos in liep waar ik meerdere zeker vier dode paarden zag liggen. De een had een afgehakt hoofd en de ander lag al een tijdje weg te rotten en was al bijna vergaan. Nog totaal onder de indruk van de dode paarden stapte ik in een wespen nest die vervolgens allemaal achter mij aan kwamen. Hier liep ik vrij rustig voor weg en probeerde ze een beetje weg te slaan. Ik ben benieuwd wat deze droom betekent!

 26. Manuela says:

  Hallo Scarlet,

  Ik droomde dat ik in een kamer was met een witte hondje met een bruine vlek op zijn buik, hij moest wacht houden en mij beschermen en zat op een kist ofzo naast de deur.

  Ik lag op bed het was avond en ik zei tegen het hondje voor het slapen gaan , als je iets hoor moet je heel hard blaffen en ik deed het voor hoe hij moest blaffen en inneens veranderde het hondje in een witte mooie paard met mooi lange manen hij rende naar mij toe en legde zijn hoofd in me nek en met zijn snuit kietelde hij mij en ik lachte en werd er heel erg blij van alsof hij mij omhelsde, ik voelde liefde en heel gelukkig toen werd ik wakker.

 27. Mandy stevens says:

  Hallo scarlet,
  Ik heb een droom gehad dat ik bij mij in het dorp aan het wandelen was met mijn dochtertje van 5. En aan de rand van het veldweg die richting bos gaat komt een paard aan die richting mij en me dochtertje komt. Opeens zien we dat ze een veulentje bij zich draagt en legt die voor ons neer en ze draaft weer weg. Het paard was aan 1 zijkant licht bruin en aan de ander zijkant licht grijs van kleur maar ook echt precies zag heel appart uit rechts die kleur en links ander kleur en ze had korte witte manen met zwarte strepen erin. Ik kreeg het gevoel of ze wilde dat wij haar veulentje wilde helpen dat er iets met haar was en dat alleen wij mensen er iets aan konden doen..Het veulentje was heel aanhankelijk en ik wilde het gaan helpen… ik heb mijn dochtertje van 5 bij het veulentje even achter gelaten en ben toen om hulp zoeken ( iets wart ik in echt niet zou doen mijn dochtertje van 5 achterlate) toen ik terug kwam met hulp waren ze weg… mijn dochtertje vond ik terug maar de veulen kon ik nergens meer vinden…en toen werd ik wakker het is de 2de x dat ik droom dat een paard mij een veulen komt brengen. Ben erg benieuwd wat mijn droom betekent…

 28. Mandy Stevens says:

  Hallo Scarlet,

  Ik had afgelopen weekend een paardendroom. Had hem jou gestuurd maar zie nu dat er iets mis is gegaan want hij staat er niet tussen.. Dus hier komt hij nog eens..

  Ik droomde dat ik met mijn dochtertje van 5 jaar in ons dorp aan het wandelen was. Opgegeven moment komen we bij een brug waar een veldweg begint die uit komt aan het bos. Opeens komt er een paard vanuit die weg naar ons toe en draagt een veulen bij zich ze legt het veulen bij ons neer en gaat weer weg… Ik kreeg er een gevoel bij dat ze wilde dat we het veulen moesten helpen waarmee weet ik niet maar het voelde zo van dat de mens alleen het veulen kon helpen…. Het paard die het veulen bracht was heel mooi getekend de ene helft was ze licht grijs ( echt links andere kant rechts) de andere helft licht bruin en ze had witte korte manen (net een hanenkam) met zwarte strepen erin. Het veulentje was heel aanhankelijk en lief… ik liet mijn dochtertje bij het veulen achter en ging hulp halen ( in het echt zou ik nooit mijn dochtertje alleen laten maar in de droom deed ik dat wel) Toen ik terug kwam met hulp waren ze beide weg we gingen zoeken en vonden mijn dochtertje spelend ergens op straat het veulen was weg… en toen werd ik wakker..

  Dit is de 2 x geweest dat ik gedroomd heb dat er een paard mij een veulen bracht en nu vroeg ik me toch een beetje af wat dat betekend want zelf heb ik zo niks met paarden vind ze wel heel mooi maar daar houd het ook bij op.
  Groetjes,
  Mandy

 29. Sharon says:

  hi scarlet,

  dromen over paarden is een terugkerende droom die ik vaak heb de laatste tijd, vaak leg ik hele tochten te paarden af en kan ik goed blijven zitten en geniet ervan. Vannacht droomde dat ik in bak reed en op een paard moest passen, de beugels waren veel te lang, maar hij gallopeerde de hele bak door en ik bleef krachtig zitten. 🙂

 30. Femke says:

  Het is midden in de nacht..ik word net wakker uit een hele krachtige droom en kan er niets over vinden op internet.
  Misschien kan iemand hier mij helpen het beter te begrijpen.
  Ik woon in een grote boerderij..mijn kudde paarden loopt los om het huis,.maar op een of andere manier komen ze niet richting de deur…als ik naar buiten ga zie ik een grote sterke witte merrie aankomen rijden..ik dacht even dat het mijn oude paard was..op dat moment komt er een hele kudde aan met een hele grote witte hengst als leider..alle paarden waren wit en kwamen erg sterk en volle kracht op me af gerend. Ik probeerde niet bang voor zijn maar ik merkte dat ze half door me heen gallopeerde…toen ik goed keek naar de witte hengst zag ik dat hij een kraagje (polo shirtje)had en er heel erg menselijk uitzag..het leek een kudde spook paarden..bij het besef dat dat paard een spook was werden mijn krachten zo sterk dat ik ze kon bundelen en hierdoor kon vliegen…dit voelde alsof ik dat vaker had gedaan en ik het onder controle had.

  Meer weet ik niet meer…maar ik heb er een apart gevoel over..vooral heel veel power in deze droom..voel het nu nog!

 31. inge says:

  Hai,
  Ik droomde dat ik met een groep (onbekende) mensen was en ineens werden wij aangevallen door een donkerkleurig paard. Hij was zo wild en agressief dat iedereen zichzelf moest veilig stellen door ergens bovenop te gaan staan. Ik voelde mij verantwoordelijk om wat aan de situatie te gaan doen maar het paard had geen halster om en was te wild . Vervolgens werd ik wakker….
  Ben benieuwd wat deze droom kan betekenen .
  Inge

 32. Melanie says:

  Goedemorgen,

  Zojuist wakker geworden van een enge droom. Een bruin paard zat me in het donker achterna waardoor ik uiteindelijk op de grond viel. Ze wilde mij schoppen tegen mijn hoofd, maar blijkbaar bedacht ze zich nadat ze mij lang bleef aankijken. Ook had zij een klein veulen bij zich wat mij bleef opzoeken, maar niet om mij pijn te doen. Ik kon daarna vluchten naar een veilige plek. Daarna werd ik wakker.
  Wat kan dit te betekenen hebben?

  Alvast bedankt!

 33. Denise says:

  Hai Scarlet, ik droomde dat ik door een soort weide gebied reed op een bruin paard. Voor mij, iets aan de linkerkant, zag ik een slang. De kleur was heel apart. Als doe opale doorzichtige kralen met zilveren Gloed. We keken elkaar aan en draaide me om met paard en reed weer weg. Weet jij wat het betekent? Alvast bedankt.

  Denise

 34. Jenny says:

  Hoi,
  Ik droomde dat ik een heel groot paard zag, alleen het hoofd was al ongeveer 1,5 x zo lang als een mens, dat zag ik omdat er een man vlakbij dat hoofd was. Het paard kwam boven de huizen uit. Het was geen bijzonder mooi of elegant paard maar enorm robuust, meer een soort van werkpaard. Het hoofd was breder dan normaal en veel donkerder van kleur (donkerbruin/grijs) dan het lichaam (licht een beetje fjordenkleur) en het paard had een dikke wintervacht behalve dat hoofd. Ik was niet bang voor het paard maar wel onder de indruk van de grootte. Ik heb het paard ook geaaid.

 35. Sanne says:

  Beste Scarlet,
  Ik wil je graag vragen hoe je mijn droom interpreteert.
  Ik droomde dat het dorp ineens leeg was omdat de lessen op school gestart waren. En vanuit een hoek van een gebouw komt een horde bruine paarden aangesneld en ik moest opzij gaan, daartussen zie ik een wit paard met enorme vleugels meehollen. Ik probeer mijn mobiel uit m’n tas te halen om dit mooie paard vast te leggen. Maar ineens zie ik dat een gedeelte vd bruine paarden richting mij afkomt. Op deze paarden zitten mannen. Ik verschuil me achter een muur en één vd mannen vindt me. Daarna zie ik dat vrouwen mij zeggen dat ik moet meelopen met ze allemaal, dat ik erbij hoor. Ze lachen en zijn vrolijk.
  Erg vreemd.
  Bedankt voor je eventuele reactie!

 36. Kim says:

  Ik droomde dat ik aan het fietsen was, geen idee waar naar toe, tot ik uit kwam op een prachtige groene wei waar mijn lievelings paard ook in stond. Ik ging naar haar toe om een ritje op haar te maken, toen in eens stond naast mij mijn moede die is overleden toen ik 4 was. Ik pakte haar hand en nam haar achter op, toen galoppeerde we samen vrolijk door de wei samen met mijn lievelings paard.

Reageren

Je mailadres wordt niet getoond