Dromen over ratten: wat betekent het als je droomt over ratten?

Posted on
dromen over ratten

Dromen over ratten gaan meestal in de eerste instantie over geld of over je financiële situatie, maar een rat in je droom kan ook nog hele andere dingen betekenen.

Witte rat

Een witte rat kan drie dingen betekenen:
1. Dat je de minder leuke kanten van jezelf aan het transformeren bent en jezelf steeds positiever en zuiverder opstelt in je leven.

2. Dat je getest wordt. Je moet je grenzen goed bewaken en goed voor jezelf op blijven komen, want er zijn mensen aan het testen wie jij bent en hoe ver ze bij jou kunnen gaan.

3. Er komt hulp voor je aan, alleen niet van de mensen of op de manier waarop je het verwacht. Houd vol!

Zwarte rat

Zwarte ratten in dromen staan voor bedrog en misleiding.

Een zwarte rat, kan net als een zwarte kraai, voor gevaar staan. Als je spiritueel bezig bent, kan dit een waarschuwing zijn voor negatieve energie die jou kant op komt. Bescherm jezelf dus extra goed en blijf alert.

Dromen over ratten: bruine ratten

De betekenis van bruine ratten in dromen kan twee kanten opgaan.

Meestal wijzen deze ratten in dromen meestal op je eigen gevoel, dat je binnenhoudt, dat aan je knaagt. Het is tijd dat je dat gaat uiten. Vaak gaat het hierbij om schuldgevoelens, twijfel, angsten of zelfs jaloersie.

Het kan ook zijn dat er een rat in je omgeving is die niet te vertrouwen is. Deze kan je energetisch ziek maken.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.