Simpel advies van een personal trainer [video]

Posted on
simpel advies van een personal trainer

Simpel advies van een personal trainer. Bewegen is gezond, dat weten we, maar toch blijft het lastig om genoeg te bewegen. Daarom is dit simpele advies van een actieve, energieke personal trainer zo waardevol.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Naykery says:

  Hoi hoi

  Ik droomde net over een grijs bruine rat die in had ondekt nadat ik ergens liep en allemaal half dode pasgeboren puppy’s zag . Ik riep me moeder om me te helpen de puppy’s te redden . Toen ik terug kwam zag ik dat de rat aan de puppy’s aan het eten was . Toen ik op de rat ging staan om de puppy’s over te geven . Kwamen er een paar uit . Probeerde de rat te vangen en die ging naar poezen toe . Had daar gelukkig geen poes gepakt . Dat was snel en at nog wat puppy’s op. Ik ging weer op de rat stoom zodat de rat het zou overgeven de puppy’s. Heb de rat on en kast gedaan toen schrok ok wakker wat ik vreemd vind is dat me moeder er wel Was maar bevroor en me niet echt hielp met het redden van de pups. En de moeder van de pups liet het allemaal toe dat haar pups werden opgegeten . Wat betekend dit ?

  1. Scarlet says:

   Goede morgen,

   Dit gaat erover dat je onzekerheid, angsten en/of je behoefte het goed te willen doen ervoor zorgt dat je soms te loyaal bent op onhandige momenten en tegelijkertijd leuke mensen moeilijk echt dichtbij laat.
   Jij bent hiermee aan het werk, het aan het veranderen.
   Je moeder heeft een zelfde soort uitdaging, maar staat er stil in volgens jouw systeem.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.