Dromen over vreemdgaan

Posted on
dromen over vreemdgaan

Dromen over vreemdgaan. Wat betekent het als je droomt dat jij of iemand anders vreemdgaat? Meestal duidt dit erop dat je je alleen en/of onbegrepen voelt. Het kan ook betekenen dat je niet trouw bent aan jezelf.

Dromen dat je vreemdgaat

Als je droomt dat je zelf vreemdgaat is dit vaak een vertaling van het gevoel dat je gekwetst bent. Je hebt bevestiging en goedkeuring nodig. Vaak droom je in dit geval dan dat je vreemdgaat met een goede vriend(in) waar jij je goed bij voelt.

Daarnaast kan het ook betekenen dat je in een situatie bent beland die niet zo goed voor je is of contact hebt met mensen die niet goed voor je zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er mensen zijn die het niet goed voor met je hebben, maar het kan ook erger zijn dan dat. Zo kan het ook betekenen dat de mensen met wie jij omgaat gevaarlijk zijn of met illegale dingen bezig zijn.
Waar het eigenlijk op neerkomt is dat je niet meer trouw bent aan jezelf. Ga dus weer naar wat jij wilt en wat goed voor jou is.

Dromen over vreemdgaan: dromen dat je partner vreemdgaat

Als het juist je partner is die je droom vreemdgaat, is dit een vertaling van je gevoel dat je niet goed genoeg bent voor hem of haar.
Daarnaast kan dit natuurlijk ook een uiting zijn van je angst zijn dat je partner vreemdgaat.

Meestal betekenen deze dromen dus niet dat je partner daadwerkelijk vreemdgaat. Enkele keren zijn deze dromen daadwerkelijk vertalingen van je intuïtie, maar dan heb je meestal natuurlijk al veel langer het vermoeden dat je partner vreemdgaat.

Heb jij dromen over vreemdgaan gehad en weet je nog niet helemaal wat jouw dromen betekenen? Laat dan even een reactie achter. Misschien kan ik je dan helpen bij het vertalen van je droom.