3 dingen waar je niet aan kunt twijfelen

Posted on
Dingen waar je niet aan kunt twijfelen

Dingen waar je niet aan kunt twijfelen. Dit is een shout-out naar de naar alle spirituele mensen die er even doorheen zitten. Dit is voor de mensen die even twijfelen aan wat nou echt is en wat niet, die even niet zien welke stappen ze nu het beste kunnen zetten.
Daarnaast is dit artikel voor de mensen die weer even een momentje van bewustzijn willen hebben met betrekking tot hun spirituele basis.

Dingen waar je niet aan kunt twijfelen

Er is meer tussen hemel en aarde

Misschien voel je het niet altijd en misschien ben je soms bang dat er na dit leven niks meer is, maar zodra je echt bij jezelf ten rade gaat, voel je weer dat er meer dan alleen deze wereld is. Je kunt je vinger en niet altijd op leggen, maar je voelt het gewoon. Er is meer, er is een spirituele wereld met energetische wezens.

Het is niet erg als je even niet weet hoe het exact in elkaar steekt. Dat wordt vanzelf (weer) duidelijk. Het gaat erom dat je dit gegeven nooit uit het ook verliest.

Je zult altijd blijven groeien

Er zit geen einde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ook niet aan je spirituele ontwikkeling. Dat zal altijd doorgaan en dat is juist mooi!
Dat betekent namelijk ook dat je altijd uit je dipjes zult groeien.

Je mag jezelf dus ook rust geven en geduld hebben. Het hoeft niet nu direct, want je ontwikkeling gaat toch wel door. Dit helpt je om mild te blijven naar jezelf en dat is zo onwijs belangrijk.

Je hebt zelfliefde nodig

Als het even niet lekker gaat, heb je de neiging om boos te worden op jezelf. Waarom doe je dit nou? Waarom kun je niet normaal zijn zoals iedereen? Kun je het niet eens een keer makkelijk maken voor jezelf?

Het is heel logisch dat je dit doet, maar niet handig. Er is namelijk één ding die je echt nodig hebt en dat is zelfliefde. Jij hoort je eigen grootste fan te zijn. Jij hoort jezelf te motiveren met positieve self-talk en mildheid.

Als dat even niet lukt, val dan terug op affirmaties. Dat zijn positieve zinnetjes die je tegen jezelf kunt herhalen om jezelf steeds meer kracht te geven.
Wat zijn dingen dingen waar jij echt niet aan kunt twijfelen?

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.