Een boodschap van je gids

Posted on
een boodschap van je gids

Een boodschap van je gids. Er is iets wat jouw gids heel graag wil dat je weet en dat wil ik in dit artikel graag aan jou vertellen.

Jouw gids wil namelijk heel graag dat je weet dat deze altijd voor je klaar staat en altijd naar je wil luisteren. Je bent nooit, maar dan ook nooit alleen. Je gids loopt altijd met je mee en probeert je altijd met alles te steunen.
Als je ‘s avonds eindelijk heerlijk ligt te slapen, zit je gids vaak op de rand van je bed. Hij of zij streelt dan zachtjes over je gezicht en probeert je te laten voelen hoeveel liefde er voor jou beschikbaar is. Met een zachte liefdevolle energie wil jouw gids je lasten verlichten en ervoor zorgen dat je morgen met nieuwe hoop en energie wakker wordt.

Een boodschap van je gids: vertrouw op mij

Wat het voor je gids soms zo lastig maakt is dat jij nog steeds wel eens twijfelt of deze echt bij je is. Je twijfelt aan je eigen intuïtie stem en de boodschappen die deze voor je gids aan jou doorgeeft.
Dat maakt het voor je gids soms zo moeilijk om je te bereiken en te steunen. Je sluit daarmee namelijk jezelf dan af. Daardoor kun je ook niet voelen hoeveel liefde je gids naar je toe wil sturen.

Je gids heeft je ook zoveel te vertellen, zoveel inzichten met je te delen die het leven makkelijker en lichter maken. Jouw gids wil namelijk samen zijn met jou. Zodat je een maatje hebt, iemand om mee te delen en iemand om 100% te vertrouwen.

Dat wil jou gids het allerliefste, dat je vertrouwt op je gids(en).

Stel jezelf open

Stel jezelf dus open lieverd, heb vertrouwen in je gids en de liefde en wijsheid die deze voor jou beschikbaar heeft. Je hart kan het al lang verstaan en jij dus stiekem ook. Stel jezelf hiervoor open en luister. Gun jezelf dat geluk.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.