4 eigenschappen van spirituele mensen

Posted on
eigenschappen van spirituele mensen

Eigenschappen van spirituele mensen. De laatste jaren beginnen steeds meer mensen zich spiritueel te ontwikkelen. Ze beginnen zichzelf af te vragen wat ze hier precies op aarde doen en wie ze zijn en gaan op zoek naar de diepere betekenis van het leven.
Deze reis in jezelf is heel bijzonder en ook heel persoonlijk, maar toch zijn er overeenkomsten tussen spirituele mensen. Dit zijn er 4 van.

4 eigenschappen van spirituele mensen

Spirituele mensen voelen dat er ‘meer’ is

In de meeste gevallen is dit gevoel de reden dat je aan jouw spirituele ontwikkeling begint. Je voelt dat alles wat je ziet niet alles is wat er is. Er is meer en je voelt de behoefte om dat te onderzoeken en te ontdekken.

Misschien heb je zelfs al bewijzen gehad, doordat je dingen gezien hebt of ervaren hebt die niet ‘van deze wereld’ zijn.

Ze hebben een hele sterke intuïtie

Dit kan op allerlei manieren naar voren komen. Misschien ben jij wel heel goed in het aanvoelen van mensen. Bijvoorbeeld waar iemand mee zit of of iemand wel of niet te vertrouwen is.
Maar het kan ook heel goed zijn dat je aanvoelt welke keuzes je moet maken.

Dit kan zich ook uiten in het gewoon ‘weten’ van dingen. Je weet dingen, zonder dat daar een logische oorzaak van is.

Ze willen een mooie wereld creëren

Het liefst zie je iedereen om je heen gelukkig en lachend. Je wilt niet dat mensen pijn hebben of iets te kort komen. Je houdt van gelijke kansen in de wereld voor iedereen. Daarnaast wil je dat iedereen vrij is om te geloven wat hij/zij wilt en daar rust in kan vinden.

Eigenlijk is iedereen goed zoals hij/zij is en je wilt ook dat iedereen het goed heeft.

Ze houden van verbonden zijn

Dit betekent niet dat je altijd mensen om je heen wilt hebben of dat je heel extravert bent. Het betekent dat je het gevoel wil hebben dat je erbij hoort en dat anderen erbij horen.
Misschien voel je dit wel als je op een afstandje toe staat te kijken naar mensen die aan het kletsen zijn, maar het kan ook zijn dat je dit juist voelt als je actief deelneemt aan het gesprek.

Welke eigenschappen van spirituele mensen herken jij in jezelf? Heb je hier nog iets aan toe te voegen?

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.