Jezelf energetisch beschermen met hulp van de engelen

Posted on
Jezelf energetisch beschermen met behulp van engelen

Jezelf energetisch beschermen is ontzettend belangrijk als je hooggevoelig of sensitief bent, maar echt makkelijk is het niet altijd. Het is vaak zoeken naar de methode die echt goed voor jou werkt en die dus ook goed voelt. Daarom zul je misschien best even moeten zoeken voor je de juiste methode voor jou gevonden hebt.

In dit artikel wil ik dan ook een hele fijne methode met je delen. Natuurlijk zal deze niet voor iedereen geschikt zijn of goed aanvoelen. Het werken met engelen moet namelijk wel iets zijn wat bij je past en wat je leuk vindt.

Jezelf energetisch beschermen met de hulp van engelen

Deze vorm van jezelf energetisch beschermen is afgeleid van de The Lesser Banishing Ritual die vrij onbekend is, maar ontzettend sterk is als hij bij je past. We gaan namelijk de hulp vragen van de aartsengelen Michaël, Gabriël, Raphaël en Auriël

Neem een moment om tot jezelf te komen en te ontspannen

Neem de tijd om jezelf eerst even te ontspannen en jezelf goed te voelen. Dit is de eerste paar keer ontzettend belangrijk. Het helpt je namelijk om echt te voelen wat er gebeurt, waardoor je er steeds meer op gaat vertrouwen. Juist door dat vertrouwen ga je minder twijfelen en wordt de bescherming steeds groter.

Vraag vervolgens de engelen om om je heen te komen staan

Maak rustig een beeld van hoe voor jou de engelen zijn en hoe boven is. Stel jezelf hiervoor open en vraag vervolgens of ze je willen helpen en beschermen. Je krijgt altijd een ‘ja’ op deze vraag, maar het gaat erom dat jij die ‘ja’ voelt. Dan kun je namelijk met het juiste gevoel en vertrouwen het volgende zeggen en voorstellen:

Raphaël kom voor me staan

Gabriël kom achter me staan

Michaël kom rechts van me staan

Auriël kom links van me staan

Neem de tijd om te voelen wat er gebeurt en stel je voor wat voor een licht er nu om je heen staat.
Bedankt de engelen voor hun hulp, maar voel ook hoe graag ze dit voor je doen zonder weerstand. Je geeft ze dan ook geen opdracht, maar vraagt ze om bescherming. Dit allemaal vanuit liefde. En liefde is veel sterker dan welke negatieve energie dan ook.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. De aartsengel Raphaël | Ontspanningstuin says:

    […] sterke beschermer. Het is dan ook niet voor niets een engel die je kan aanroepen als je jezelf wilt beschermen tegen negatieve energie. Hij staat dan voor je met zijn grote gestalte . Precies dat maakt deze engel zo fijn voor mensen […]

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.