Energetische Ontlading: warm-koud douchen

Posted on
douchen om energetisch te ontladen

douchen om energetisch te ontladenAfgelopen week heb ik iets nieuws geprobeerd: warm-koud douche om energetisch te ontladen. Ik geef al vaker als advies om de energie van anderen van je af te spoelen tijdens een heerlijke douche, maar ik wilde weten of dat nog beter en effectiever kon.
Daarom heb ik van de week onder de douche gestaan en vervolgens gevoeld wat er gebeurde als ik het water eerst warmer maakte en vervolgens weer kouder. Het wisselde van 38 graden naar 30 graden en langzaam weer terug in kleine, maar voelbare stapjes. Het was niet zo dat ik het heel koud kreeg of heel warm. Het was telkens niet niet vervelend, maar ook niet aangenaam.
Zo wisselde ik het een stuk of 5 keer af tot ik weer aangenaam stond te douchen en ik kon niet anders dan concluderen dat het enorm goed geholpen had.

Ik heb voor de energetische ontlading niet eens bewust gevisualiseerd dat de energie weg vloeide. Ik heb het alleen maar geobserveerd en laten gebeuren.
Voor dit experiment in energetisch ontlading had ik het die dag zelfs toegestaan dat ik blokkerende energie in mijn systeem had zitten, want ik had me bewust energetisch niet goed beschermd.
Zelfs deze blokkades waren weggespoeld en met een beetje bewuste sturing, waren ook de laatste restjes volledig uit mijn systeem te verwijderen.

Het is dan ook mijn conclusie dat het afwisselen van warm en koud water tijdens het douchen (in kleine etappes) heel goed kan helpen bij energetische ontlading.
Ik ben heel erg benieuwd hoe jij dit ervaart en wat er bij jou gebeurt. Laat je het even weten?

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Janneke says:

    Begin eerst met me even natmaken met een warme douche, dan een lauwe douche, dan warm en dan lauw afdouchen. Dat ijskoude is me net iets te koud, al gaat ie zomers iets kouder dan in de winter. Al te Spartaans lijkt me ook niet goed voor een gevoelig typje.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.