De energie van vandaag: boosheid

Posted on
boosheid

Het kan heel goed zijn dat je vandaag last hebt van je eigen boosheid. Dit komt doordat je eigen beschermingsmechanismes en blokkerende overtuigingen vandaag extra sterk aanwezig zijn en dat is niet prettig.

Ze pushen je en versterken je gefrustreerdheid. Daardoor kun je vandaag echt even uit je velletje springen. Maak je daar niet te druk om en wordt hierom ook weer niet boos op jezelf. Gebruik het juist in je voordeel!

Boosheid: kloppen je eigen overtuigingen nog wel?

Door deze energie word je jezelf namelijk heel bewust van je eigen gedachtes. Neem ze eens waar en observeer ze eens. Kloppen ze nog wel of denk jij dingen waarvan je eigenlijk voelt dat ze niet helemaal waar zijn?

Iedereen heeft blokkerende overtuigingen

Je trekt namelijk allemaal conclusies op basis van je eigen ervaringen en de verhalen die je van anderen hoort. Dat helpt ons om keuzes te maken en de wereld te begrijpen.

Het kan alleen gebeuren dat de informatie waarop jij je conclusies hebt getrokken over de datum is.

Het is hetzelfde als dat je een heel lekker gebakje bij de bakker hebt gehaald een paar jaar geleden. Je hebt daardoor de conclusie getrokken dat dat gebakje daar heel erg lekker is. Wat je alleen niet door hebt, is dat de bakker zijn recept heeft verandert in de loop van de tijd. Daardoor smaakt het gebakje nu anders en volgens jou minder lekker.
Daar kom je pas achter als je het gebakje vandaag of morgen opnieuw haalt en het proeft.

Dat kan behoorlijk tegenvallen en daar kun je van balen.

Dat is precies wat jij vandaag ervaart.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.