De energie van vandaag: Diepe ademhaling

Posted on
diepe ademhaling

Het is vandaag tijd voor een diepe ademhaling. De afgelopen dagen waren best pittig energetisch gezien en dat heeft wat losgemaakt. Vandaag vallen de laatste stukjes op zijn plaats en daardoor kun je nu weer diep ademhalen.

Je zult merken dat je een soort lichte opluchting ervaart en meer ruimte om jezelf heen krijgt. Vandaag is daardoor een ideale dag om letterlijk je eigen ruimte in te nemen.
Als je dus nog met iets rondloopt of geen ruimte voelt bij bepaalde personen, dan is vandaag de dag om er iets mee te doen. Geef het op een rustige manier aan of mediteer er een keer op. Doe wat goed voelt.

De stuitchakra heeft vandaag wel extra aandacht nodig. Daar kan stilte je heel erg bij helpen. Het zou bijvoorbeeld een goed idee zijn om de natuur in te gaan en even een lekker stuk te wandelen.

Diepe ademhaling is alvast nodig voor morgen

Het proces van de afgelopen dagen is niet voor niks geweest. Morgen gaat er namelijk een nieuwe energiepoort open. Vannacht kan je daardoor vrij intense dromen hebben.

Als je nu al voelt dat je hier veel last van hebt, dan kun je contact maken met de aartsengel Michael en de kleuren bruin en rood kunnen je heel erg helpen.
Als je gevoelig bent voor geur, dan kan de geur van dennennaalden en eucalyptus wonderen doen voor je hoofd.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.