Geesten uit huis verwijderen

Posted on
geesten uit huis verwijderen

Geesten uit huis verwijderen of jezelf losmaken van entiteiten, hoe doe je dat? Een paar dagen geleden heb ik een artikel geschreven over tekenen dat je geesten in huis hebt. Daardoor heb ik veel vragen gekregen over hoe je ervoor kunt zorgen dat de geesten uit je huis verdwijnen.
Ik kijk hier alleen anders tegenaan dan de meeste mensen. Ik gebruik bijvoorbeeld nooit salie, maar heb er ook niks tegen. Wat ik doe werkt heel anders, maar het werkt voor mij al wel mijn hele leven lang.

Geesten zijn namelijk niks meer dan zielen die even bij ons zijn of misschien even bij ons wonen. Soms gewoon omdat ze het fijn bij ons vinden, soms omdat ze iets van ons te leren hebben en natuurlijk kan het ook een overleden geliefde zijn.
Het kan ook zijn dat je in een huis bent gaan wonen waar al geesten aanwezig waren of misschien hebben de buren wel veel entiteiten bij zich en komen die bij jou ook op bezoek.
Deze twee dingen kunnen wel heel vervelend zijn, omdat deze geesten eigenlijk geen energie match met jou hebben en daardoor kun je ze als vervelend ervaren.

Geesten uit huis verwijderen, hoe doe je dat?

Door ze te gaan zien alsof het mensen zijn. Het is net alsof er een ander mens in je huis is. Dat hoef je niet zomaar goed te keuren of maar te laten voor wat het is.
Je zou een vreemde toch ook uit je huis sturen? Doe dat met geesten en entiteiten dus ook.

Het is helemaal niet gek om hierbij ook gewoon hardop te praten. Je mag best zeggen: “ik vind het niet prettig dat je hier bent, ga alsjeblieft weg” en als dat niet werkt, kun je het ook best bozer zeggen: “En nu ga je weg, ik wil je hier niet hebben.”

Jij bent sterker dan geesten en entiteiten, besef dit ook. De enige reden dat je dat niet altijd zo ervaart, is omdat je ze niet kunt zien. Dat maakt het spannend, meer niet. Probeer je angst dus los te laten en ga ervoor.

Misschien ben je net als ik en hoeven ze niet perse weg, maar wil je ze niet op bepaalde plekken in je huis of wil je niet dat ze op bepaalde tijden aanwezig zijn.

Dat heb ik ook en daarom mogen ze bij mij nooit in mijn slaapkamer en badkamer en mag er ook ‘s nachts ook niemand aanwezig zijn.

Spreek je grenzen duidelijk uit, zo duidelijk als nodig is en je zult zien dat dat heel goed werkt.

Als je het gevoel hebt dat dit niet genoeg is, dan kun je deze methode om vervelende energie uit je huis te halen gebruiken.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

25 Reactie(s)

 1. Meme says:

  Ik heb paar keer mijn waardevoll dingen kwijt en ik heb hem nog steeds niet terug gevonden.wat kan ik doen?

  1. Scarlet says:

   Dat is vrij lastig. Het allerbeste wat je kunt doen is of op je eigen intuïtie te vertrouwen en proberen te voelen waar het is. Een andere mogelijkheid is een paragnost te raadplegen die dit soort dingen op gevoel kan lokaliseren.

   1. Puttemans Renilde says:

    Beste,

    Waar kan ik een paragnost vinden die mijn huis kan reinigen , ben einde raad.

    1. Scarlet says:

     Je zou even kunnen kijken bij praktijk de witte wolf.

 2. Mariusz de Groen says:

  Ik heb geesten in huis, die zien eruit als een spiegelbeeld ik ken dat ook zien, ze fluisteren ook dat hoor ik ook, vaak is het koud, ik voel dat ze naast mij zitten enz enz.
  Wat zou ik kunnen doen.

  1. Scarlet says:

   Is het bij een specifieke spiegel? Dat kan ook spelen namelijk.
   Daarbij is het heel slim om je huis eens goed te laten reinigen.

 3. Joy says:

  Ik heb laats in bed geprobeerd om met mijn overledende achteroom contact te maken met mijn gedachten . Ik heb een paar keer gevraagd in mijn gedachten met naam of hij er was . En ineens hoorde ik een boze harde geschreeuw van een man in mijn gedachten waardoor ik heel erg schrok en ik mijn ogen weer open deed dezelde nacht heb ik nachtmerries gehad. Heb ik een boze iemand geroepen ? . In mijn gedachten was het net alsof hij recht in mijn gezicht stond en schreeuwde . Ik heb er van geschrokken en even erna ben ik gaan slapem en heb in de nacht een hele onrustige angstige nacht gehad . . Kan iemand mij vertellen wat er gebeurd is ? .

  1. Scarlet says:

   Hey Joy,

   Dat klinkt inderdaad alsof je een minder leuke energie tegen gekomen bent.
   Het is fijn om je slaapkamer in ieder geval even te reinigen.

   1. Joy says:

    Hallo scarlet
    Bedankt voor u reactie .

    Dit is mijn eerste keer dat ik zoiets gedaan hebt . Ik heb alleen de voornaam van de persoon opgenoemt een paar keer. Heb ik dan nu niet de negatieve energie in huis / slaapkamer ? . En heefdt dit geen invloed of kan t kwaad doem bij me kinderen . Ik heb kleintjes van 1 jaar die bij mij op de kamer slaapt en 2 kindjes van 3 en 5 .
    In de nacht dat ik de nachtmerries hebt gedaan heb ik gedroomt over de kleine meid van mij van 3 jaar . Is dit gekomen door de slecchte energie ? . Ik wil jiet dat mijn kinderen hier last van gaan krijgen ? . Dit waarom ik het vraag is omdat de stem wat ik hoorde heel aggressief klonk en heel boos . En ik hoorde erachteraan een schreeuw van een vrouw . De schreeuw van de vrouw klonkt niet angstjagend . Maar ik hoorde wel duidelijk ook een schreeuw van een vrouw .

    Ik hoop dat ik nog antwoord van u krijg.

    1. Scarlet says:

     Hey hey,

     Ik denk dat dat wel meevalt.
     Het klinkt namelijk alsof je contact met iets gemaakt hebt wat niet echt ergens kan ‘blijven’. Een passerende energie als het ware.
     De nachtmerries kunnen hierna ook juist gekomen zijn door je eigen angsten en onrust die erdoor ontstaan is. Je grootste angst is tenslotte dat je kinderen iets overkomt.

  2. karin says:

   hoi,
   Je moet ten allertijde zeer voorzichtig zijn met het oproepen of aanroepen van wie dan ook.Er zijn er namelijk altijd de nodige die op een uitnodiging wachten en er dan ook misbruik van zullen maken door naar jou toe te komen.Helaas lijkt dat bij jou het geval te zijn, heel vervelend, mede omdat er tegen je geschreewd werd en je nachtmerries kreeg.Dat is geen goed teken, ik lees nergens of het daarbij gebleven is of dat je er nog last van hebt, heb je nog steeds nachtmerries?word je thuis lastig gevallen?
   Bescherm jezelf, door de geest te controleren, wat bedoel ik daarmee?
   Sinds begin jaren 90 ben ik door omstandigheden bij seances geweest geen glaasje draaien of iets van dat maar met goede helderziende en trance mediums waar ik er zelf ook een van was, wij leerde om de geest te controleren omdat ook in die wereld er wetten zijn, een daarvan is dat als je 3x vraagt of ze van GOD komen, daar niet over gelogen mag worden, bij de eerste vraag kunnen ze je laten geloven van wel ook bij de tweede keer maar bij de derde keer mogen ze daar niet over liegen en vertrekken dan ook.Dit is een graadmeter om te bepalen of het oprecht goede zijn of de aardgebonden, de laatste zijn degene waar wij last van hebben.
   Dus check de geest, wat ook sterk is is bidden, menigeen heeft hierdoor weten te ontsnappen aan bv s’nachts in bed te worden aangevallen, geloof me bidden helpt je echt je roept namelijk het allerhoogste aan, ook dat is een van de wetten en daarbij zijn ze ontzettend bang voor De Heer, dat is vaak ook de reden waarom ze hier blijven hangen.
   Ik wens je heel veel sterkte toe, en wil je echt kontakt met je oom, dan komt hij als de tijd daar rijp voor is, en in de tussentijd brand een kaarsje bij een foto of zet een bosje bloemen bij een foto van hem, je wilt niet weten wat een belang daar achter zit voor de overgegane.
   groetjes

  3. Joy says:

   Hallo ja ik heb er nog steeds last van m van nachtmerries . En voel me heel onrsustig op mijn slaapkamer . .

 4. Tessa says:

  Hoi Scarlet ik ben druk opzoek naar advies . Wij zijn net 4 maanden verhuisd naar een andere woning in de afgelopen tijd zijn er zulke rare dingen gebeurd. Nogal wat heen en weer gaat , tv spontaan aan, midden in de nacht mobiel van me man wat op streamen van Ziggo gaat en die programma afspeelt we lagen te slapen, waterkoker wat met een knop aangedrukt moet worden gewoon ineens aangaat, potje wat afgeduwd werd van me zoon zijn plank toen hij boos was, tv ging vandaag flink harder ineens en zag dat ie dus echt harder gezet werd afstandsbediening lag op tafel. Wat is hier aan de hand en wat kan ik eraan doen. Me kids worden er beetje bang voor en me zoon is al hooggevoelig. Hoop dat u ons kan helpen met vriendelijke groet Tessa

  1. Scarlet says:

   Hey lieve Tessa,

   Dat klinkt inderdaad alsof je ongewenst bezoek hebt.
   Misschien kun je even contact opnemen met Desiree van praktijk de witte wolf.

 5. Tessa says:

  Overigens nog een vraagje hoe komen we erachter wie het zou kunnen zijn . Ik weet dat mijn oma veel bij me is geweest maar lukt me nu niet te achterhalen wie het is.
  Ik heb wel.paar keer gevraagd wilt u weg gaan . Oh ja en zelfs een speeluatootje van me zoon ging ineens af met rare geluiden daarna niet meer gebeurd. Doet het wel Maar niet die geluiden. Ik wil graag weten wie het is.

  Groet Tessa

 6. Maria says:

  Hallo ik heb een geest thuis ik heb hem gezien hij hebt mijn deur open gedaan en was aan vliegen in mijn huis hij hebt mij aangerakt toen ik was bidden na God en gebueren rare dingen in mijn huis de tv van zelf aan mijn lamp piperen mijn karsen piperen als aansteken hij hebt een keer mijn karsen op de grond weg gegooid. Ik ben bang ik leven met angs ik heb de prister gebeld om weg te halen ..kan een prister mij helpen om weg te halen of ik moet verder hulp zoeken
  Groetjes Maria

  1. Scarlet says:

   Hey Maria,

   Wat ontzettend vervelend!
   Een priester kan zeker helpen.

 7. Cindy says:

  Hoi Scarlet,
  Mijn tienerdochter ziet zo nu en dan een geest in haar kamer. Ze is ontzettend bang en slaapt vervolgens bij mij in bed. Wat kan ik doen om de geesten te verdrijven uit ons huis? Ken je toevallig iemand die ons huis kan laten reinigen?
  Een bezorgde moeder.

 8. Gabriëlle says:

  Hallo scarlet,
  Ik heb net dus samen met mijn moeder met een pendelum vragen gesteld op een bordje met alle letters van het alfabet, we wouden dus samen praten tegen haar gids maar toen spelde er ‘moord’ we hebben een paar vragen gesteld op wat dit betekende toen ik opeens de naam ‘Harry’ in mijn hoofd kreeg, ik heb een oom die Harry word genoemd. We dachten dus dat het mijn oom was, maar die is niet overleden, alhoewel we geen contact met hem hebben. Later vroegen we dus of het een man zou zijn die vermoord was in de stad waar we wonen, waarop er ‘Ja’ werd geantwoord, we hadden perongeluk de verkeerde naam gevraagd, Jan, maar de vermoorde man heet eigenlijk Sietse, we vroegen dus of hij Sietse was en er werd ‘Ja’ op geantwoord, Daarna vroegen wij in welke maand hij vermoord was en we kregen wel verschillende maanden, wat natuurlijk niet mogelijk is, we gingen er vanuit dat het een geest is die probeert grapjes te maken met ons voor eigen plezier, daarna heb ik hem gevraagd om weg te gaan maar meteen toen ik tegen mijn gids wou praten werd er weer ‘moord’ gespeld. Hierna had ik aan een van mijn vrienden dit verhaal verteld en zij zei dat het misschien komt omdat dit bord wat ik heb gemaakt op een ouija bord lijkt en dat ik het niet goed heb afgesloten.

  Kunt u mij helpen met deze geest of wat het is weg te krijgen uit huis?

  1. Scarlet says:

   Hoi,

   Dat klinkt inderdaad alsof je niet helemaal goed afgesloten was.
   Maar als ik dit zo lees, vermoed ik dat deze geest allang weg is of dat het misschien zelfs een angst vanuit jullie zelf was die allerlei dingen opnoemde.

 9. G. Walter says:

  Heb de laatste tijd last van denk ik geesten in huis, heb een camera geplaatst voor als we niet thuis zijn de hond te controleren of die niets doet van behoefte of iets kapot doet. Nu zijn er een paar nachten dat mijn hond begint te grommen en te blaffen en voor ik de camera had heeft die dat ook gedaan en ben beginnen alles op te nemen wanneer hij onrustig is en blijkt dat er van alles door mijn huis vliegt . Zou ik een paar filmpjes kunnen doorsturen om jouw mening erover te krijgen .

  1. Scarlet says:

   Hi! Ik denk dat Desiree van praktijk de witte wolf je hier nog beter mee kan helpen dan ik. <3

 10. Tina says:

  Hallo, is het mogelijk dat je een entiteit kunt ruiken?
  Ik heb hem weggestuurd, maar hij komt steeds terug.
  Hij komt en gaat.

  1. Scarlet says:

   Dat kan zeker. Dan heb je de gave helderruikendheid en dat is een gave die je inderdaad in staat stelt de aanwezigheid te ruiken.
   Misschien kun je proberen aan het wegsturen toe te voegen dat hij definitief weg mag blijven of door er een andere tijdsaanduiding aan te koppelen.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.