Geesten uit huis verwijderen

Posted on
geesten uit huis verwijderen

Geesten uit huis verwijderen of jezelf losmaken van entiteiten, hoe doe je dat? Een paar dagen geleden heb ik een artikel geschreven over tekenen dat je geesten in huis hebt. Daardoor heb ik veel vragen gekregen over hoe je ervoor kunt zorgen dat de geesten uit je huis verdwijnen.
Ik kijk hier alleen anders tegenaan dan de meeste mensen. Ik gebruik bijvoorbeeld nooit salie, maar heb er ook niks tegen. Wat ik doe werkt heel anders, maar het werkt voor mij al wel mijn hele leven lang.

Geesten zijn namelijk niks meer dan zielen die even bij ons zijn of misschien even bij ons wonen. Soms gewoon omdat ze het fijn bij ons vinden, soms omdat ze iets van ons te leren hebben en natuurlijk kan het ook een overleden geliefde zijn.
Het kan ook zijn dat je in een huis bent gaan wonen waar al geesten aanwezig waren of misschien hebben de buren wel veel entiteiten bij zich en komen die bij jou ook op bezoek.
Deze twee dingen kunnen wel heel vervelend zijn, omdat deze geesten eigenlijk geen energie match met jou hebben en daardoor kun je ze als vervelend ervaren.

Geesten uit huis verwijderen, hoe doe je dat?

Door ze te gaan zien alsof het mensen zijn. Het is net alsof er een ander mens in je huis is. Dat hoef je niet zomaar goed te keuren of maar te laten voor wat het is.
Je zou een vreemde toch ook uit je huis sturen? Doe dat met geesten en entiteiten dus ook.

Het is helemaal niet gek om hierbij ook gewoon hardop te praten. Je mag best zeggen: “ik vind het niet prettig dat je hier bent, ga alsjeblieft weg” en als dat niet werkt, kun je het ook best bozer zeggen: “En nu ga je weg, ik wil je hier niet hebben.”

Jij bent sterker dan geesten en entiteiten, besef dit ook. De enige reden dat je dat niet altijd zo ervaart, is omdat je ze niet kunt zien. Dat maakt het spannend, meer niet. Probeer je angst dus los te laten en ga ervoor.

Misschien ben je net als ik en hoeven ze niet perse weg, maar wil je ze niet op bepaalde plekken in je huis of wil je niet dat ze op bepaalde tijden aanwezig zijn.

Dat heb ik ook en daarom mogen ze bij mij nooit in mijn slaapkamer en badkamer en mag er ook ’s nachts ook niemand aanwezig zijn.

Spreek je grenzen duidelijk uit, zo duidelijk als nodig is en je zult zien dat dat heel goed werkt.

8 Comments

 1. Meme says:

  Ik heb paar keer mijn waardevoll dingen kwijt en ik heb hem nog steeds niet terug gevonden.wat kan ik doen?

  1. Scarlet says:

   Dat is vrij lastig. Het allerbeste wat je kunt doen is of op je eigen intuïtie te vertrouwen en proberen te voelen waar het is. Een andere mogelijkheid is een paragnost te raadplegen die dit soort dingen op gevoel kan lokaliseren.

 2. Mariusz de Groen says:

  Ik heb geesten in huis, die zien eruit als een spiegelbeeld ik ken dat ook zien, ze fluisteren ook dat hoor ik ook, vaak is het koud, ik voel dat ze naast mij zitten enz enz.
  Wat zou ik kunnen doen.

  1. Scarlet says:

   Is het bij een specifieke spiegel? Dat kan ook spelen namelijk.
   Daarbij is het heel slim om je huis eens goed te laten reinigen.

 3. Joy says:

  Ik heb laats in bed geprobeerd om met mijn overledende achteroom contact te maken met mijn gedachten . Ik heb een paar keer gevraagd in mijn gedachten met naam of hij er was . En ineens hoorde ik een boze harde geschreeuw van een man in mijn gedachten waardoor ik heel erg schrok en ik mijn ogen weer open deed dezelde nacht heb ik nachtmerries gehad. Heb ik een boze iemand geroepen ? . In mijn gedachten was het net alsof hij recht in mijn gezicht stond en schreeuwde . Ik heb er van geschrokken en even erna ben ik gaan slapem en heb in de nacht een hele onrustige angstige nacht gehad . . Kan iemand mij vertellen wat er gebeurd is ? .

  1. Scarlet says:

   Hey Joy,

   Dat klinkt inderdaad alsof je een minder leuke energie tegen gekomen bent.
   Het is fijn om je slaapkamer in ieder geval even te reinigen.

   1. Joy says:

    Hallo scarlet
    Bedankt voor u reactie .

    Dit is mijn eerste keer dat ik zoiets gedaan hebt . Ik heb alleen de voornaam van de persoon opgenoemt een paar keer. Heb ik dan nu niet de negatieve energie in huis / slaapkamer ? . En heefdt dit geen invloed of kan t kwaad doem bij me kinderen . Ik heb kleintjes van 1 jaar die bij mij op de kamer slaapt en 2 kindjes van 3 en 5 .
    In de nacht dat ik de nachtmerries hebt gedaan heb ik gedroomt over de kleine meid van mij van 3 jaar . Is dit gekomen door de slecchte energie ? . Ik wil jiet dat mijn kinderen hier last van gaan krijgen ? . Dit waarom ik het vraag is omdat de stem wat ik hoorde heel aggressief klonk en heel boos . En ik hoorde erachteraan een schreeuw van een vrouw . De schreeuw van de vrouw klonkt niet angstjagend . Maar ik hoorde wel duidelijk ook een schreeuw van een vrouw .

    Ik hoop dat ik nog antwoord van u krijg.

    1. Scarlet says:

     Hey hey,

     Ik denk dat dat wel meevalt.
     Het klinkt namelijk alsof je contact met iets gemaakt hebt wat niet echt ergens kan ‘blijven’. Een passerende energie als het ware.
     De nachtmerries kunnen hierna ook juist gekomen zijn door je eigen angsten en onrust die erdoor ontstaan is. Je grootste angst is tenslotte dat je kinderen iets overkomt.

Leave a comment

Your email address will not be published.