De energie van vandaag: even opnieuw beginnen

Posted on
Even opnieuw beginnen

Even opnieuw beginnen. Soms is het tijd om even een stapje terug te doen en te kijken waar je allemaal mee bezig bent. Voelt het allemaal nog wel goed? Ga je niet over je eigen grenzen heen?

Bekijk het allemaal even van een afstandje zonder te oordelen en alleen maar fouten te zien, maar bekijk oprecht of dit leven goed voor jou is en de mensen om je heen goed voor jou zijn. Of zijn er dingen die je eigenlijk beter kunt veranderen?

Even opnieuw beginnen

Je hoeft namelijk niet in de sleur te blijven hangen. Je bent niet verplicht om altijd hetzelfde te doen. Je bent vrij om keuzes te maken, stappen te zetten en te groeien.
Wordt dus ook geen slachtoffer van je eigen overtuigingen, maar begin juist zo nu en dan even op 0. Check weer even hoe je ervoor staat en hoe alles eruit ziet.

Misschien is het heel even confronterend, maar het werkt ook bevrijdend. Soms moet je gewoon even opnieuw beginnen bij de basis, bij jezelf.

Het kan voelen alsof je zweeft

Als je dit doet, zonder dat je er helemaal bewust bij bent, kan dit je het gevoel geven dat je zweeft. Alsof je even buitengesloten van de wereld bent. Het lukt je dan ook niet zo goed om terug te komen.

Dat is het teken dat je gewoon even moet stoppen en om je heen mag kijken.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.