De energie van vandaag: een nieuwe energiepoort

Posted on
nieuwe energiepoort

Door de aankomende volle maan van 16 september wordt vanaf vandaag een nieuwe energiepoort geopend. Deze laat fijne, zachte en positieve energie de wereld instromen en maakt het makkelijker om contact te maken met gidsen en met engelen.
Het is een reactie op al het geweld en de onrust van het afgelopen jaar en is bedoelt om iedereen wat ‘liever’ voor elkaar te maken.

Door deze energie kan het wel zijn dat je een licht gevoel in je hoofd krijgt en het gevoel hebt dat je een beetje aan het zweven bent. Het is eigenlijk een beetje een te lichte energie als je nog te ver open staat.
Het is dan ook heel belangrijk dat je een focus op je voeten houdt en jezelf zoveel mogelijk blijft gronden.
Tot en met de 17de blijft dit een belangrijk, want tot die tijd blijft de nieuwe energie op een hoog tempo de wereld in stromen. Vanaf de 17de zal het gaan settelen en krijg je meer rust.

Wie je kan helpen met deze energiepoort

De aartsengel Michael staat heel erg dichtbij ons door de opening van deze nieuwe energiepoort. Als je  merkt dat het je af en toe te veel is, kun je contact met hem maken om weer rust te brengen. Hij helpt je te gronden en deze energie te verwerken.

Daarbij is het belangrijk dat je je hartchakra en zonnevlecht goed blijft beschermen, aangezien deze twee heel erg reageren op de nieuwe energie.

De mensen die wat praktischer ingesteld zijn en hier moeite mee hebben, kunnen het beste de etherische olie van eucalyptus, citroen en/of lavendel verdampen.
Daarnaast kan de edelsteen hematiet heel erg helpen de komende dagen.

  • Delen

1 Reactie(s)

  1. Debby says:

    Nou snap ik waarom ik zo licht in mijn hoofd ben telkens de afgelopen dagen. Dacht al dat er iets met mijn bloeddruk of evenwichtsorgaan was.
    nu ik het weet vind ik het wel iets mooie om te mogen ervaren.. meer open voor boodschappen te ontvangen ook dat klopt ik dacht even dat ik het niet meer op een rijtje had daarboven het voelde zo gek.. hoe wist ik ineens bepaalde dingen die ik helemaal niet kan weten.. maar dat klopt dus.. komt allemaal heel helder binnen.
    mooi mooi mooi zoals het universum werkt..

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.