Soms moet je gewoon even naar jezelf luisteren

Posted on
luisteren naar jezelf

Naar jezelf luisteren is zo ontzettend belangrijk. Jij weet namelijk van binnen heel erg goed wat je nodig hebt en wat je te doen staat. Het enige wat je soms in de weg staat is de twijfel aan jezelf. Jij voelt het echt wel, je weet het ook wel. Soms is het alleen te overweldigend of te groot, maar ook dan mag je jezelf op een liefdevolle manier motiveren of soms zelfs aanpakken.

Niet dat dat altijd even makkelijk is. Meestal kom je op het moment dat je op je eigen manier door wilt pakken of voor jezelf wilt zorgen allerlei obstakels in jezelf tegen. Soms is het faalangst, soms is het het idee dat je egoïstisch bent, soms is het de angst voor het onbekende en soms is het zelfs de angst voor succes.

Besef op zo’n moment dat bijna al die obstakels dingen zijn die aangeleerd hebt gekregen in het leven. Je bent geboren met een ijzersterke intuïtie en zelfkennis en dat is nu nog steeds aanwezig.
Zet de stappen die jij nodig hebt om daarop te gaan vertrouwen en neem zet elke dag een stapje verder weg van je twijfels.

Luister naar jezelf, want jij leeft je eigen leven

Laat ik het ook nog even op een andere manier verwoorden. Ik kan honderden artikelen met tips en inzichten schrijven, maar die zijn gericht op het ‘helpen’ van meerdere mensen die stoeien met hetzelfde onderwerp. Ze zijn niet volledig en specifiek gericht op jouw leven en alle details daarvan.

Daarom moet jij met je gevoel checken wat wel en wat niet bij je past. Jij mag pakken wat je nodig hebt en vervolgens weer naar jezelf luisteren.
Je bent namelijk de enige die je jouw leven leeft. Jij bent dus de expert en de specialist en niemand anders.

Luister daarom naar jezelf en geef jezelf wat je nodig hebt van heel veel liefde en rust tot een liefdevolle schop onder je komt.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.