Even voorstellen…

Posted on

Lieve lezers,

Bij dezen stel ik me heel graag aan jullie voor. Ik ben Paula, 39 jaar, getrouwd en ik heb twee kinderen. Ik voel me enorm dankbaar en vereerd dat ik voor de Ontspanningstuin mag gaan schrijven, al vind ik het ook super spannend! De reden dat ik op de oproep van Scarlet heb gereageerd, is omdat ik een heel duidelijke missie voel om zachtheid, blijheid en flow in de wereld te brengen.
Om mensen weer te verbinden met hun hart zodat zij die zachtheid en enorme hartenkracht in zichzelf ervaren. Ik denk dat ik het merendeel van mijn leven – in het begin onbewust – heb gezocht naar manieren om me lekker in mijn lijf te voelen en happy in mijn hoofd.
Natuurlijk ben ik nog lang niet uitgeleerd maar ik heb inmiddels wel manieren gevonden om dit in mezelf te ervaren. Ik voel me vaak zo ontzettend blij, zelfs op momenten dat het minder gaat in mijn leven. Ik wil dit gevoel delen en jou inspireren om ook op zoek te gaan naar jezelf en jouw innerlijke kracht.
Dus heb je vragen, stel ze. Voor mij is niets te gek, sterker nog, het kan mij niet gek genoeg!

Een warm en veilig plekje in huis

Mijn fascinatie voor spiritualiteit is er altijd geweest. Mijn moeder moest mij als kind al tegenhouden om geen tarotkaarten te kopen: ’Ik was nog veel te jong.’ Best gek omdat ik aan de andere kant mijn heb ik ook als volwassene nog lang moeten dealen.
Misschien is dat ook wel de reden dat ik onder andere Feng Shui ben gaan studeren. Om zelf het warme en veilige plekje in huis te creëren waar ik vroeger zo naar verlangde. Eenmaal dit pad ingeslagen, was er voor mij geen weg meer terug.
Mijn omgeving vindt mij geloof ik steeds “aparter” worden, ik voel me daarentegen steeds meer mezelf. Ik geloof dat we allemaal ons eigen avontuur hebben in het leven en op ontdekking naar onszelf moeten gaan. ‘Wie ben ik en wat heb ik hier te doen?’, is een vraag die past bij de huidige tijd en ook hoort bij het ouder worden.

Sommigen gaan de reis naar binnen al vroeg aan in het leven, soms noodgedwongen. Anderen leven er eerst op los en staan hier op latere leeftijd bij stil. Ik doe geloof ik beide tegelijk, het leven is er namelijk ook om gevierd te worden en te genieten van alles wat er is.
Spiritualiteit maakt het leven voor mij net even leuker, eenvoudiger en meer de moeite waard. Het geeft mij vertrouwen en het besef dat ik zelf de creator van mijn wereld ben. Alles wat ons overkomt heeft een reden, laat ons groeien en geeft inzicht in onze binnenwereld.
Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen, zo eenvoudig is het!

En wil je net even wat meer weten over wat ik doe? Neem dan een kijkje op mijn website: Feng Shui Feelings
Daar kun je alles vinden over de Bazi readingen die ik geef en de Feng Shui waarmee ik werk om meer rust en harmonie in je leven te brengen.

Hao La,

Paula

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.