Feng Shui en jouw persoonlijke doelen realiseren

Posted on

Ben jij gevoelig voor sferen in een ruimte? Loop je leeg op bepaalde plekken of krijg je juist energie? Het heeft allemaal te maken met de kwaliteit van de energie.

Je hoeft trouwens helemaal niet zweverig te zijn om energie te voelen.
Iedereen voelt energie en merkt verschil in sferen op. De ene plek voelt nu eenmaal beter aan dan de andere.

Feng Shui is veel meer dan een beetje schuiven met meubels

Feng Shui is een middel om de natuurlijke energie in de omgeving te analyseren en te balanceren. Veel mensen denken dat Feng Shui een beetje schuiven met meubels is en hier en daar een kleurtje toevoegen. Feng Shui is echter veel meer!

Energie komt binnen via deuren en ramen. Energie bestaat uit verschillende trillingen, iedere frequentie representeert een andere kwaliteit. Net zoals de seizoenen, verloopt energie in cyclussen. De meest eenvoudige cyclus is de jaarenergie. Dit is de energie waarmee je kunt werken om korte termijn doelen gemakkelijker te behalen.

Hoe werkt het?

We bestaan allemaal uit energie en connecten met de energie in onze omgeving. Als jij je verbindt met een energie met een hoge trilling dan resoneer je mee op dit level. Als je vaak in een ruimte verblijft met een hoge trilling en daarbij passende acties uitvoert, ervaar je sneller resultaat. Daarnaast voel je je beter en houd je meer energie over dan wanneer je verblijft in een ruimte met een lage trilling.

Persoonlijke doelen behalen in 2022

Wil jij werken met energie en meegaan met de flow van het jaar? Stel dan je doelen op en kijk waar en op welke manier je ermee kunt werken! Houd de ruimtes verder netjes en zorg dagelijks voor frisse lucht. De energie van 2022 is afgelopen februari gestart dus je hebt nog bijna een heel jaar om te profiteren.

Het noorden

Voor inspiratie, weelde, het vergroten van je marktsegment en hulp van andere mensen. Het noorden brengt helderheid als je vastloopt.

Werk in het noorden aan je branding, imago en trek zo passende klanten aan. Je kunt hier zaken uitwerken, mediteren of brainstormen over jouw markt en/of hoe je (online) diensten kunt creëren of lanceren.

Het noordoosten

Ligt jouw focus dit jaar op meer cashflow, weelde en zoek je inspiratie om jouw cashflow te verhogen of wil je extra verdienmodellen integreren? Gebruik het noordoosten voor ondersteuning! Deze richting helpt ook als je meer klanten nodig hebt of blokkades in je money mindset wilt oplossen.

Hoe? Neem hier je webinar of podcast op, werk aan je branding of lancering. Mediteer op je gevoel ten opzichte van geld: waarom vind je het lastig om geld te vragen, prijzen te verhogen of te investeren? Lees een boek of volg een workshop over het veranderen van je mindset.

Het zuidoosten

Werk jij in de sales of marketing? Studeer je, schrijf je blogs of ben je trainer? Het zuidoosten geeft inspiratie. Gebruik deze richting ook als je je liefdesleven een boost wil geven.

Hoe pas je deze energie toe? Pak je laptop of een schrijfblok en ga aan de slag met jouw marketing campagne of blog. Ook materie wordt sneller opgenomen als je studeert in het zuidoosten. Wil je meer liefde of je kansen op een nieuwe liefde verhogen? Zet met een positieve intentie verse bloemen in het zuidoosten.

Het zuiden

Het zuiden is dé gelukssector in 2022! Het zuiden brengt kansen voor meer zichtbaarheid, groei, succes, geluk, voldoening, toekomst gerelateerde ideeën en cashflow. Het zuiden is één van de beste plekken om: je branding en reputatie op te bouwen, meer waarde te verkopen, lange termijn programma’s uit te werken en je planning en strategie op te maken.

Hoe? Werk en verblijf in het zuiden, denk na over zichtbaarheid, je toekomstvisie, financiële flow op de langere termijn. Het zuiden is extra goed voor de mode – en beautybranche. Valt deze richting in je badkamer? Ga dan vaak in bad, stem af op je doelen en neem een notitieblok mee.

Het noordwesten

Heb je behoefte aan focus, discipline en daadkracht? Gebruik het noordwesten. Deze richting zorgt ook voor hulp en inzicht om problemen op te lossen.

Ben je een twijfelaar? Maak je keuzes in het noordwesten of vergader hier als je knopen wilt doorhakken. Perfect om achterstallig werk weg te werken. Het noordwesten geeft je meer autoriteit als teamleider, leiderschap in het algemeen en maakt je een expert in je vakgebied: je doet de juiste dingen op het juiste moment.

Hoe bepaal je de windrichtingen?

Sta in het centrum van het gebouw en zoek met een kompas het noorden op. Geef het noorden aan op een plattegrond (A4 formaat) en vul zo alle windrichtingen in. Gebruik hiervoor de afbeelding als voorbeeld. Volgorde windrichtingen met de klok mee: noord, noordoost, oost, zuidoost, zuid, zuidwest, west, noordwest.

 

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar info@paulavandiepen.com. Ik help je graag verder met het behalen van jouw doelen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

  1. Patricia says:

    Ik roep elke dag ,of ik groet elke dag de windrichtingen aan … maar dit gaat veel verder zo Le lezen .
    Zeer fijn om te weten .Dank u wel

    1. Paula van Diepen says:

      Wat leuk Patricia, je bent je dus al bewust van de elementen!

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.