Focus je op wat je wilt ipv op wat je niet wilt

Posted on
focus je op wat je wilt

focus je op wat je wiltFocus je op wat je wilt, dat geeft je kracht en helpt je om de juiste keuzes te maken. Daarbij zorgt je focus er ook voor dat je juist openstaat voor wat je wilt en dat je nieuwe deuren ontdekt die je eerst niet zag.
Focus helpt je de dingen aan te trekken die je wilt in je leven.

De vraag is alleen wat wil jij? Wat wil jij echt in je leven? Hoe ziet dat eruit? Kun je het ook echt voelen? Het is juist je eigen twijfel die je tegenhoudt om je focus te verkrijgen. Je eigen onzekerheid die je voorhoudt dat je het niet waard bent of dat je het nooit zult behouden.

Zet daarom die gevoelens even aan de kant en luister naar jezelf, naar je ziel en focus je op wat je echt wilt. Luister naar je intuïtie om te horen waar je je precies op mag focussen. Zo weet je precies wat je in het diepste van jezelf wilt. 🙂

Als je dan op het punt staat om een keuze te maken, dan heb je iets om jezelf aan vast te houden. juist als je bevestig hebt om te bepalen of je misschien beter een vriendschap kunt verbreken of dat je beter op zoek kunt gaan naar een nieuwe baan. Je kunt je keuze dan checken aan de hand van datgene wat je wilt, datgene waar je jezelf op focust.

Focus je op wat je wilt. Juist dan verandert de manier waarop je tegen de wereld aan kijkt. Dan ga je nieuwe deuren en nieuwe mogelijkheden zien. Mogelijkheden die je nu nog niet kan zien. Je kunt niet altijd alles overzien, dan zou je gek worden, daarom zie je alleen alles wat bij je visie en overtuigingen hoort. Als je je focus verandert, verandert dit met je mee. Dus, focus je op wat je wilt en je leven zal veranderen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.