Geld is energie. Hoe is jouw relatie met geld?

Posted on
geld is energie

geld is energieGeld is energie. Echt heel veel mensen hebben een slechte relatie met geld. Vaak uit dit zich in een gebrek aan geld. Dat is zo jammer, want ondanks dat geld niet gelukkig maakt, is het wel belangrijk om lekker te kunnen leven. Dus, wat is jouw relatie met geld?

Geld is energie. Welk gevoel geeft geld jou?

Als je financieel nog wel eens wat moeite hebt, is het heel belangrijk om jezelf af te vragen welk gevoel geld jouw geeft. Heb je bijvoorbeeld gelijk weerstand als je aan geld denkt? Of heeft het een hele negatieve lading gekregen? Onderzoek dat eens in jezelf.

Jouw weerstand op geld is namelijk meestal de reden waarom het financieel niet altijd loopt zoals het wel zou kunnen.
Het is dan belangrijk dat je geld op een andere manier gaat bekijken. Geld is namelijk niks meer dan een beloning voor jouw inzet, tijd en energie. Daarom heet dit artikel ook geld is energie. Geld=energie. Dat is de wiskundige vergelijking die ik gebruik.
Dit betekent dat hoe meer positieve energie je in je werk steekt en ook positief tegenover geld gaat staan, je daar evenredig voor beloond wordt.

Lastig te accepteren

Dit is vaak heel lastig te accepteren. Voor mij was het ook heel lastig te accepteren, want ik werk toch hard? Waarom wordt ik daar niet evenredig voor beloond? Ik kwam er alleen achter dat het niet gaat om hoe hard je werkt, maar met welke energie je werkt.

Jouw onzekerheid speelt een grote rol

Maar waarom lukt het dan toch nog niet altijd? Omdat het deels te maken heeft met je houding tegenover jezelf. Je moet jezelf namelijk wel waardig vinden om het geld te verdienen. Het is belangrijk dat je genoeg eigenwaarden hebt. Dan pas ga je ook jouw energie op waarden schatten en kun je daar ook dat ‘waardevolle’ geld voor ontvangen.

Het wordt dan ineens reëel om op opslag te vragen of je diensten een hogere prijs te geven.

Ik onderschat echt niet hoe lastig dit is, maar ik wilde het wel graag met je delen. Dit kan je namelijk zoveel helpen. Onthoud daarom alsjeblieft: geld is energie.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.