Glitter Mouse van de Hema

Posted on

Als ik iets mooi vind bij opgemaakte vrouwen, dan is het glitters op de oogleden. Niet te veel, maar eye mouse hemajuist subtiel.
Bij de Hema heb ik iets leuks gevonden waarmee wij dat allemaal zelf ook thuis kunnen bereiken, namelijk de ‘Intense Colour Eye Mouse’.

Deze glitter mouse is verkrijgbaar in verschillende kleuren die je op zichzelf kunt gebruiken, maar ook op je oogschaduw.

Ik heb zelf de kleur metallic en paars aangeschaft en ze zijn me zeker niet tegengevallen.
Als ik ze zonder oogschaduw eronder gebruikte bleven ze het slechtste zitten. De glitters verspreidde zich redelijk snel overal heen en was daardoor binnen korte tijd niet echt zichtbaar meer op mijn oogleden.
De mouse was echter wel heel goed van kwaliteit op een ondergrond van oogschaduw.
En ook met alleen een oogprimer onder de mouse was het resultaat ook prachtig.

Het mooiste resultaat heb ik op de volgende manier bereikt:

  1.  Primer aanbrengen op mijn oogleden waar ik oogschaduw en de mouse wil aanbrengen. (primer kun je ook halen bij de Hema, maar ook bij de Kruidvat. Zelf heb ik hem van Zoeva.)
  2. Oogschaduw. (maakt niet uit welke kleur of welk merk.)
  3. De Eye Mouse van de Hema.
    Met deze opbouw bleef het bij mij bijna de hele dag mooi zitten en ook zat ik niet volledig onder de glitters, wat ik ook mooi meegenomen vond.

Het leuke is ook dat een potje Intens Colour Eye Mouse maar €3,50 kost en dat je ook maar echt een klein beetje nodig hebt voor een mooi resultaat.
Wat wel aan te raden is om voor het aanbrengen van de mouse een apart kwastje aan te schaffen. De mouse gaat namelijk lastig van een kwastje af en het is niet echt mooi aan te brengen met je vinger of een sponsje.

Pluspunten:
– Mooi op oogschaduw
– Mooi op oogprimer
– Blijft lang zitten
– Maar een klein beetje van nodig
– Nier alles glinstert van de glitters
Minpunten:
– Niet goed op zichzelf
– Apart kwastje is aan te raden
Conclusie:
Elegante en betaalbare afwerking voor je glamour look.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.