Hoe kun je je aura reinigen?

Posted on
aura reinigen

aura reinigenDe aura, het energieveld om je heen, is gevoelig voor allerlei energieën. Zowel de energieën van je eigen emoties en gedachtes als voor de energieën van andere mensen. Deze absorbeert jouw aura soms als een spons. Dus, hoe kun je je aura reinigen?

Edelstenen om je aura te reinigen

Je zult als je naar dit onderwerp zoekt veel tips tegenkomen die te maken hebben met salie, wierook en edelstenen en deze kunnen ook zeker helpen. Persoonlijk zie ik ze alleen als een pleister en dus niet als iets wat de wond daadwerkelijk geneest. Het beschermd, maar pakt de oorzaak niet aan.
Als je dit toch even kunt gebruiken als tussenstap moet je het zeker doen.
De edelstenen die je goed kunnen helpen bij het reinigen van je aura zijn toermalijn en labradoriet.

Probeer een zo donker mogelijke steen te vinden, aangezien die vaak het beste in staat zijn negatieve energie te absorberen en dus bij je weg te nemen.

Visualisaties om je aura te reinigen

Visualisaties kunnen echte wondgenezers zijn en je aura echt reinigen, maar dan moet je wel weten hoe het moet. En dat is nu precies het lastigste. Veel mensen die dit geprobeerd hebben of visualisaties hebben ingezet om zichzelf energetisch te beschermen, zullen je zeggen dat het niet (optimaal) gewerkt heeft. Hoe komt dit toch?
Dit heeft met twee dingen te maken: focus en bewustzijn.

Je moet allereerst leren focussen. Begin door eerst rust om je heen te creëren. Ga op een stil plekje zitten en zet je telefoon uit. Focus je vervolgens op je gevoel. Dit mag ook gewoon op je emoties zijn of op je algehele gevoel. Observeer het zonder iets te veranderen en zonder erover te oordelen.
Breng je focus vervolgens iets meer naar je eigen energie. Hierbij is het niet oordelen het allerbelangrijkste. Je gaat namelijk nu dingen voelen die je niet gewend bent, waardoor het heel makkelijk is om het af te schuiven op je fantasie.
Je mag nu echt niet oordelen, maar alleen maar observeren. Waar voel je spanning in je lichaam en in je eigen energie. Ga alles van je kruin tot je tenen na en sla in je hoofd op op welke plekken jij spanning of onzuiverheden voelt.
Hiermee train je ook je bewustzijn. Het tweede onderdeel wat zo ontzettend belangrijk is. Je wordt je ineens echt bewust van je aura en wat daarin speelt en dan kun je het ineens wel echt reinigen.

Het reinigen van je aura doe je nu door je voor te stellen, door te visualiseren dat je die blokkades en onzuivere energie uit je systeem weghaalt. Hoe je dat doet maakt niet uit. Je kunt het bijvoorbeeld van je af laten glijden, maar ook wegscheppen of laten wegvliegen als wolkjes.
Vervolgens spoel je jezelf schoon met energie die wel goed aanvoelt, die juist heel fijn aanvoelt. Geef deze energie ook gelijk een mooie energie in je hoofd om het nog makkelijker te maken.

Je kunt dit echt. Zeker als je jezelf hier de tijd voor gunt en er de rust voor neemt om te focussen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.